15-03-12

Op zijn hondjes.

 

Mijn vriendin heeft een hond. Een hele leuke lieve mooie hond:

 

koddighondje.gif

En als ik ’s morgens opsta is één van de leukste dingen die er zijn…………zijn verwelkoming. Ik heb de deur nog niet opengedaan of hij staat al te springen en te dansen en vraagt om 'aaikes’. En als verwelkoming begin ik ook te springen en te dansen rond hem, en geef hem ook die aaikes.

Misschien wat kinderachtig om te zeggen (maar als man mag ik dat Lachen): het is veelal een goede start van de dag.

 

 

Dit hondjesgedrag staat wel eens in fel contrast met de onderlinge ochtendgroet tussen man en vrouw in sommige relaties. Men mag soms al blij zijn als men een zoen aan elkaar geeft. Ik heb mijn vriendin in ieder geval nog maar weinig zien springen en dansen als ik opsta, alhoewel het ook al gebeurd is. Ook mijn hondjesgedrag in de ochtend is eerder zeldzaam naar mijn vriendin toe. De ochtendzoen geven we wel nog aan elkaar, want eens dit niet meer gebeurt denk ik dat er een serieuze kink in de kabel zit op relationeel gebied. Belangrijk dus om dit te ‘onderhouden’. Het zou nochtans misschien geen slecht idee zijn mochten de mensen elkaar wat meer op de hondse en speelse manier begroeten uit blijk van tevredenheid van elkaar te zien ‘s morgens.

 

 

En met wat geluk kan men dan later op de dag of ’s avonds, het ‘op zijn hondjes’ verder zetten in bed, waarbij je dan de mooiste volle maan kan zien die er is, namelijk die van het vrouwelijk lichaam. Bovendien ook één van de leukste sexuele standjes die er zijn Knipogen.

367000419.gif

Commentaren

O wij durven wel eens huppelen zenne, met elkaar, maar dan liefst niet s morgens vroeg. 'S morgens hangt mijn hoofd vol dromen en heb ik tijd nodig om wakker te worden. Maar wij kunnen met elkaar af en toe lekker eens het kind uithangen, heerlijk is, maar niemand hoeft dat te zien hé!

Gepost door: christa | 15-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.