09-01-12

In de lift.

 

De lift….er zullen wel koppels zijn die dit item al gebruikt hebben om eens een vluggertje in te doen. Alhoewel ik het zelf nog nooit gedaan heb, kan ik wel vermoeden dat het een kick kan geven, zeker als er spiegels in aanwezig zijn.

 

Dat moet een beetje hetzelfde zijn wat een verpleger dacht toen hij de lift nam met een vriendin van mij die ook verpleegster is. Die vriendin, die op het ogenblik van het gebeuren samen was met een goede vriend van mij, bezocht ook regelmatig parenclubs met haar vriend. Niet alles kan verborgen blijven, en op één of andere manier had die collega-verpleger dit te weten gekomen.

 

Het kan niet anders, of collega’s moeten wel eens samen werken. En in de verplegingsdienst gebeurt het ook wel eens dat men nachtelijke diensturen heeft. Dus kwam er zo een nacht dat zowel die vriendin als haar mannelijke collega samen moesten werken om hun maatschappelijke plicht uit te voeren. Bovendien is één van de hulpmiddelen om zich te verplaatsen binnen de kliniek uiteraard de lift, en zodoende kwam er, al dan niet toevallig, een moment dat beiden des nachts samen in de lift moesten.

 

Eénmaal de liftdeur gesloten draait mijn vriendin zich naar de spiegel om te zien of al haar haar nog goed ligt, een voornamelijk vrouwelijke eigenschap die echter ook meer en meer door mannen gedaan wordt. Op dat ogenblik had haar collega er niet beter op gevonden om haar langs achter te benaderen en haar tegen de spiegel te  drukken, waarna hij poogde om haar te betasten. De vriendin begon zich te verweren, waarna haar collega de opmerking gaf: “Komaan, we weten allemaal dat je ‘HET’ graag hebt!’ . Uiteindelijk heeft ze hem een slag in het aangezicht kunnen geven, waardoor hij weer tot de ‘normale’ wereld toetrad.

 

Die vriendin vertelde achteraf, dat het niet is omdat ze naar parenclubs gaat, dat men haar moet behandelen als een ding dat men maar mag gebruiken wanneer men wil. En gelijk heeft ze. Maar al te vaak wordt er, voornamelijk van mannelijke zijde, gedacht dat men alles mag doen met een vrouw die sexueel méér ‘open-minded’ is dan de gemiddelde maatschappij. Ook sexueel open vrouwen verdienen hun respect ............... ……….zelfs in de lift Lachen!

 

2355369149.jpg

 

Commentaren

Het is inderdaad niet omdat je "open-minded" bent je met iedereen de koffer induikt en ik mag spreken, want ik ben "open-minded",........voor mij is het heel duidelijk gescheiden, ik ga ook niet met iedereen flirten of uitdagen,....er zijn momenten en plaatsen dat het kan,.........maar niet overal :-),........zou het ook niet fijn vinden wanneer mijn partner met gelijk welke vrouw zou gaan flirten op café, restaurant, waar dan ook,........wat dan mss weer een kronkel in mijn hersenen is :-),........

Gepost door: Missexandthecity | 10-01-12

Reageren op dit commentaar

compleet met je eens!

Gepost door: christa | 10-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.