07-01-12

Valse datingsites.

Vermits we met een nieuw jaar begonnen zijn, en er vermoedelijk een aantal mensen zich zullen inschrijven op datingsites om de ware te vinden, zie ik mij genoodzaakt om toch eerst eens volgende anekdote te vertellen:

 

Enkele maanden terug werd ik via de e-mail op mijn blog gecontacteerd door een dame om ‘samen te werken’. Die samenwerking hield niets lichamelijks in, maar wel iets relationeels in die zin dat ze vroeg om haar link op mijn blog te plaatsen en zij zou dan een link op haar site plaatsen.

 

Aanvankelijk vond ik het best een mooi voorstel, maar vermits een datingsite betalend is, wou ik er wel zeker van zijn dat ik op die manier geen mensen naar iets toestuur die niet voldoet aan mijn persoonlijke ‘waarde oordeel’.

 

Via het internet kan je wel veel terugvinden natuurlijk, en mits wat zoekwerk ontdekte ik dat de betreffende site een maatschappelijke zetel had die eerst naar luxemburg werd geleid en vervolgens naar armenie. Intuitief voelde ik aan dat er iets niet pluis zat en deed nog wat zoekwerk verder waarna ik op een interessante site terechtkwam waar je over verschillende datingsites info kan terugvinden met reakties van (ex)leden. Hieronder vind je de link naar de betreffende klachtensite waar ik voor gecontacteerd werd, je moet wel een halve pagina naar onder scrollen om de reacties te kunnen lezen, maar je moet het echt eens doen, alleen al om eens te zien wat er zoal kan gebeuren met een verkeerde datingsite.

 

Klachten datingwebsites.

De commentaren zijn gesloten.