20-12-11

Slipgevaar

Gisteren had ik de nachtploeg. Voordat ik vertrek bel ik nog even naar mijn vriendin. Na wat blablabla willen we het gesprek afsluiten, waarbij mijn vriendin zegt:

 

- “Wees voorzichtig op de baan, want het is glad!”.

 

- Waarna ik terugantwoord: “Ik zal mijn best doen om geen slippertje te maken!”!

 

- “Durf niet hé!”, benadrukt ze mij, “of je klokkenspel zal in de bomen hangen!”

 

 

….het zegt genoeg…..ik zal voorzichtig moeten zijn op de weg!

 

En nu zal het enkele weken rustig zijn hier, me bezig houden met de feestdagen en mijn vriendin. Tenzij ik natuurlijk tussendoor 'in het geniep' kan binnenglippen :-). Voor iedere bezoeker en al de andere bloggercollega's leuke feestdagen gewenst en een gevoel van gelukzaligheid voor de rest van jullie leven!

19-12-11

Was ik er maar nooit aan begonnen...

jaloezie.jpg

17-12-11

Geven en nemen.

Do not use me,

Do not abuse me.

Just hold me softly,

Like a butterfly in your hand.

 

So you can learn me what love is,

I can feel you love me!

So I can learn you what love is,

you can feel I love you!

 

Not using you,

Not abusing you,

Holding you tight,

Like a butterfly in my hand.

 

 

 

Written and performed by myself J.

 

16-12-11

Laag rendement.

16/12/2011

 

Ik heb niet veel in ons spaarpotje kunnen stoppen deze week. Blijkbaar had mijn vriendin niet zoveel zin in datgene waar ik wel regelmatig zin in heb (sex dus). Het is weinig bemoedigend voor mij. Ik bedoel maar, we zijn slechts drie jaar samen, en de terugval van het sexgehalte binnen onze relatie is de laatste tijd wel heel erg. Wat zal het dan maar zijn als we vijf jaar samen zijn? Ik begrijp het niet helemaal, zeker niet als je weet dat er ook een periode geweest is dat mijn vriendin teveel sex wou dan (zie vluggertjes).

 

En begrijp me niet verkeerd, het is niet dat ik denk dat een relatie enkel maar sex is. Naar mijn persoonlijke mening doe ik zelfs goed mijn best om de relatie (zonder het sexuele aspect gezien dan) op te bouwen: ik knuffel, geef complimentjes, een maand terug zelfs een mooie bloem, ik help soms met koken, doe de nodige klussen bij haar, vul haar belastingsaangifte in, ga met haar hond wandelen, aanvaard haar kinderen (soms wel met tegenzin), spring bij in de kosten… .

 

Ik weet niet wat ik nog meer kan doen. Ik kan dat natuurlijk niet zien als een recht voor mij, of een plicht voor haar, om dan met elkaar sex te hebben. Dat ben ik me wel bewust. Maar toch had ik deze week teveel een broer-zus gevoel. Ik heb ook moeten vaststellen dat het te weinig aan sex ook een (onbewuste) invloed heeft naar mijn affectie-gevoel naar haar toe. Het is ‘afstandelijker’ geworden, ook al besef ik dat dit misschien maar tijdelijk is. Vorig jaar rond dezelfde periode had ze ook quasi geen zin in sex en is dat achterna weer in orde gekomen. Misschien is het wel de winterperiode… .

 

Een ander minpuntje dat ik heb opgemerkt is dat ze deze week al enkele malen terug wijn gedronken heeft. Enkel bij de uitstapjes, maar toch… . Ze is niet dronken geweest, maar ik heb echt geen zin meer in dat dronken gedoe zoals deze zomer geweest.

 

 

Voor wie het verder nog interesseert: morgenavond is er op nederland 3 een uitzending, omstreeks 20u50, over het internet en wat het bij relaties kan teweegbrengen in positieve en negatieve zin. Ik zal het in ieder geval programmeren… .

12-12-11

1 euro.

 

Doe de test Lachen:

 

Bij het begin van je relatie, iedere keer als je sex gehad hebt, stop je 1 euro in een potje. En éénmaal dat je getrouwd bent of samenwoont moet je het omgekeerde doen: telkens één euro er uithalen als je sex gehad hebt (met je eigen partner uiteraard). De termijn om het potje leeg te maken zal heel wat langer duren dan om het te vullen… . Hoe lang? Dat moet je zelf ontdekken!

 

Maar weze gewaarschuwd voor de teleurstelling… .

 

En nu ga ik naar mijn vriendin….1 euro in ons spaarpotje gaan stoppen, en met een beetje geluk zelfs 2 euro, maar 3 zal het waarschijnlijk wel niet worden Onbeslist.