05-12-11

Prikkelende scènes.

De meeste lezers zullen wel al van de gladiatorreeks "spartacus" gehoord hebben, die ze onlangs op 2BE vertoont hebben. Voor mij persoonlijk een heel prachtige reeks vol aktie, sex en intriges. En ik was niet de enige die het leuk vond. Voornamelijk het merendeel van de mannen waren er weg van. De suggestieve blootscènes gekoppeld aan gespierde mannelijkheid zal er wel voor iets tussenzitten.

 

Zo is er ook een kerel op het werk van mijn broer die de reeks graag zag. Tot hij niet meer mocht kijken van zijn vriendin omdat ze de scènes te expliciet vond.

Iets wat mijn vriendin dan wel niet zou moeten zeggen tegen mij. Als ik naar vrouwentv kijk, kan ik de reaktie van mijn vriendin nog begrijpen, maar niet als je, als man, naar iets echt mannelijks kijkt. Ik zou niet weten waarom je het recht niet hebt om naar iets te zien dat je leuk vindt, en je bovendien streelt in je ‘man-zijn’.

 

Vermoedelijk zal die vriendin bang geweest zijn, dat het haar vriend op ‘verkeerde’ gedachten zou brengen. Waar ik wel kan inkomen, maar kan men dan niet hetzelfde zeggen indien die vrouw naar een romantische film kijkt met haar filmidool? Of is het zogezegd niet zo erg omdat er misschien geen sexscènes in voorkomen en enkel ‘liefde’. Je zou eens moeten weten welke prikkelende scènes er dan soms in haar hoofd omgaan… .

Commentaren

Tuurlijk mag je kijken naar mooie dingen. Je mag er zelf over fantaseren, maar niet naar verlangen, dat is iets totaals anders. Ik kijk ook naar mooie mannen, al moet ik zeggen dat ik mooi anders interpreteer. Het is vooral de uitraling van een man die het me doet. Een perfect lichaam, daar kick ik totaal niet op. Het draait om het charisma. En ik zou veel liever eens uit eten gaan , een goeie babbel hebben met man die ik interressant vind dan met hem het bed induiken. T zal aan mijn leeftijd liggen zeker???

Gepost door: christa | 05-12-11

Reageren op dit commentaar

Ik keek heel erg graag naar spartacus. Naar mijn mening is het een serie die juist voor beide geslachten heel geschikt is. Vechten, seks en naakte vrouwen voor de mannen. Knappe gespierde naakte mannen en ook romantische verhaallijnen voor de vrouwen. Ik ben fan van Crixus en Naevia :D. Plus dat ik de humor van in die serie wel kan waarderen. En persoonlijk vond ik de seksscènes ook heel leuk om te zien.

Ik kon zo mijn vriend al inbeelden in zo'n gladiator outfitje :D. Ik denk wel dat ik in het algemeen voor een vrouw vrij open en onjaloers ben. Mijn vriend moet natuurlijk wel van de andere vrouwen afblijven. Maar kijken naar een mooie vrouw of samen met hem over seks praten is geen probleem. Ik kijk zelf ook graag naar knappe mannen, waarom zou hij dan alleen maar naar mij mogen kijken.

De sekscènes in gladiator vind ik ook nog enigzins 'mooi' gebracht, het past in de sfeer van de film. Platte porno zou mij totaal niet aanspreken.

Gepost door: justm3 | 06-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.