03-12-11

Back in town.

I am back in town Roepen!

 

Het was een aangename week, maar het kon ook beter. Eén reden daarvan is, dat ik terug een krop voel opkomen in mijn keel, wat erop wijst dat ik binnenkort weer een huilbui zal krijgen om ‘opgeslagen verdriet’ los te laten. Op zich niet erg, integendeel, maar het ‘verdriet uit het verleden’ heeft intussen wel een invloed op mijn gemoedstoestand en dus ook op mijn handelen in het algemeen. Het heeft lang geduurd vooraleer ik besefte dat mijn leven voornamelijk afgeremd werd door emotionele gevoelens en verdriet uit het verleden. Je leeft wel, en draait overal in mee, maar je geniet niet echt van de dingen die je aan het doen bent. Enfin, hoe meer ik het via huilen kan loslaten, hoe beter ik me voel en hoe gelukkiger ik wordt.

 

Een ander minpunt deze week was het sexgehalte. Als je elkaar slechts om de twee weken ziet, en je hebt dan slechts twee maal sex in de week dat je elkaar wel ziet, dan vind ik dat voor mijn libido wel wat weinig. Ook dat werkt wel eens op mijn gemoedstoestand. Het doet me ook vragen stellen over mezelf en onze relatie. Want ik zie haar wel graag, maar om een heel leven mezelf sexueel onder bedwang te moeten houden omdat zij een lager libido heeft….ik weet niet of het me zal/zou lukken. Maar dat zal de toekomst dan wel uitwijzen.

 

Commentaren

Mja , ik kan je hier moeilijk raad in geven. Het libido van mij en mijn man liggen ook niet meer gelijk, maar dat komt door mijn lichamelijke toestand. Ik ben als de dood dat ik hem daardoor te kort doe. Ik maak er echt wel tijd voor, en ik praat er ook wel over . Ik hoop dat onze liefde sterk genoeg is!

Gepost door: christa | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Een verschil in libido kan op termijn zwaar doorwegen. Mijn ex verwachtte 3 keer per dag seks, dat was voor mij echt onmogelijk op den duur..

Met mijn huidige vriend ligt seks zelf soms wat moeilijk (omwille van mijn verleden), maar intimiteit is er volop. En er zijn nog andere dingen dan penetratie die voor genot zorgen.

Voor mij is intimiteit veel belangrijker dan puur seks op zich. Maar als beide er niet zijn dan groeit men op termijn uit elkaar..

Gepost door: justm3 | 06-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.