18-11-11

Een relatie of geen relatie?

 

Vrouwen kunnen wel eens wispelturig zijn, dat is algemeen geweten. Maar ook mannen kunnen wispelturig zijn, zeker als het erop aan komt om een relatie te starten. Het kan dus best voorkomen dat een vrouw een man leert kennen, er een leuke kennismakingsperiode volgt, vervolgens verdergegaan wordt in het plezier via de liefde te bedrijven en dan plots…is hij weg. Plots zie je die man niet meer, of hoor je hem niet meer, of toch wel, maar dan slechts af en toe waarbij hij doet alsof hij nu eens wel een relatie wil en dan weer niet. Enkel de man weet waar hij mee bezig is, maar de vrouw staat intussen in haar ‘blootje’ te wachten.

 

En dit is ook wat een man wil die zo reageert. Hij wil haar enkel in haar blootje zien en van dat bloot genieten. En als hij naar haar toe komt, hoopt hij eigenlijk van ook op een andere manier te ‘komen’, om daarna via mooie woorden het schip terug te verlaten.

 

Al het voorgaande, al het plezier vóór de ‘eerste nacht’, was eigenlijk maar een lokmiddel om de vrouw in bed te krijgen. Je hebt dan mannen die niets meer van zich laten horen, gewoon omdat ze die vrouw enkel in bed wilden krijgen. Je hebt dan ook mannen die zich af en toe eens terug laten zien, omdat ze weten dat de sex met eenzelfde partner beter wordt naargelang je elkaar lichamelijk beter leert kennen. Maar een relatie is wel het verste van zijn gedachten. Uitzonderlijk kan het wel zijn dat de man uiteindelijk wel in de relatie stapt, als de vrouw op een subtiele manier lang genoeg aandringt bij hem. En de meeste vrouwen weten dit ook, ze lokken de man via het sexuele, om dan traag maar gestaag over te gaan naar het relationele en terzelfdertijd het sexuele te temperen. En dan zijn er weer mannen die weten dat vrouwen zo te werk gaan, en dus is het belangrijk om tijdig de boot af te houden door niets meer van zich te laten horen….tenzij zijn hormonen teveel opspelen, dan kan het best zijn dat hij daar plots terug is en dan is het weer aan de vrouw om de juiste zet te doen. Het lijkt dus alsof de relatievorming een vorm van schaakspel onder de mannen en vrouwen is, spijtig genoeg, want een relatie is geen spel, het is pure realiteit en kan slechts slagen als beiden achter de relatie staan en er dus ook samen voor willen gaan, stap voor stap, maar toch vooruit.

Commentaren

Liefde is een werkwoord!

Gepost door: christa | 18-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.