14-11-11

Visueel geflirt.

Donderdag 25/08/11  

 

Het is donderdag, en we dienen enkele boodschappen te doen. Onder andere ook in een doe-het-zelf-zaak. Door de gangen wandelend naar wat we op zoek zijn, komt er plots een brunette uit één van de gangen, kijkend en glimlachend naar mij. Het is een heel knappe dame vind ik. Bovendien blijft ze maar door die gangen wandelen alsof ze zich in een kledingszaak bevindt. Daardoor kruisen onze wegen meermaals en eveneens onze blikken. Hoe ‘opgewonden’ haar blikken me ook maken, hoe beschamend ook dat ik mij voel doordat ik eigenlijk visueel flirt terwijl mijn vriendin erbij is. Vanbinnen voel ik echter wel dat ik hou van mijn vriendin en zij voor mijn hart op dat eigenste ogenblik duidelijk de enige is voor mij. Laten we zeggen dat het geflirt met die brunette een sexueel verlangen is dat ik nooit zal kunnen waarmaken omdat ik in een relatie zit en van het trouwe type ben. Mijn visueel flirten duidt er echter wel op dat ik het vrijgezelleleven soms wel mis.

 

Was ik immers vrijgezel dan had ik misschien wel voorgesteld of ze geen (tijdelijke) klusjesman nodig had. Indien ze dan zou antwoorden dat haar vriend of man dat al doet, dan zou ik het signaal begrepen hebben dat ze ‘bezet’ is. Anderzijds zou er mogelijks een eerste kennismaking kunnen uitgegroeid zijn. Dat van die klusjesman zou natuurlijk een drogreden zijn om met haar naar bed te kunnen. De klusjes doen we er dan graag bij, zolang het er maar niet teveel zijn. En eveneens als vrijgezel zou ik vrezen, indien er nog contact nà komt, dat ze dan een relatie zou willen en dat het dus niet enkel een momenten van lust en plezier zouden zijn… .

Commentaren

Ik vind dat het virtueel ook een goeie invloed op je relatie kan hebben in die zin dat je er een sexuele fantasie kan op nahouden, en een sexuele fantasie daar is niets mis mee. Wedden dat je s avonds nog meer intens met je vriendin gevrijt hebt!
groetjes

Gepost door: christa | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

Ik glimlach ook weleens naar onbekende mannen , ook als ze met hun vriendin zijn. Maar dat wil niet zeggen dat ik zomaar een "klusjesman" nodig heb....

Gepost door: danique | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.