13-11-11

Onrust.

Za 20 en zo 21/08 2011

 

’s avonds: ik bel naar mijn vriendin. Ze neemt op met een slaperige en vervormde stem. Ik weet onmiddellijk al dat ze weer gedronken heeft. Ze zegt het ook zelf: “Ik ben weer stom geweest, ik heb weer gedronken.”  Het feit dat ze dit kan zeggen en toegeven vind  ik al een grote vooruitgang. Om van een verslaving af te geraken is het immers belangrijk dat men eerst de verslaving erkent. “Die drang!”, zegt ze, “het is sterker dan mezelf, en het is net alsof ik er niets tegen kan doen. Ik begrijp het niet!”. “Er zit iets slechts in mijn hoofd!” zegt ze tranerig en wanhopig. Ze moet ervan huilen en is bang om mij te verliezen omdat ze (weeral) dronken is. Ik verwijt haar niets en zeg dat ik er alle begrip voor heb, en dat ik haar graag zie. We ronden het gesprek af zodat ze haar roes kan uitslapen, want dat is eigenlijk het enige dat ze doet als ze dronken is….slapen, slapen, slapen!

 

De dag erna bel ik haar ’s avonds terug. Ze neemt niet op! Het geeft mij een verlaten gevoel, maar ben ook niet boos. Ik kan er mij maar bij neerleggen en hopen dat er niets met haar gebeurd is, zoals vallen van de trap of dergelijke.

Voor het slapen masturbeer ik mij…..denkende aan iemand anders (een toevallige mooie vrouw die ik gezien heb): uit frustratie misschien? Kan best zijn! Ik heb er ook geen schuldgevoelens over, en het veranderd in ieder geval niet mijn gevoelens tov mijn vriendin. Ik kan mooi het onderscheid maken tussen emotionele gevoelens/gedachten en sexuele gevoelens/gedachten. Iets wat veel vrouwen waarschijnlijk minder kunnen begrijpen indien hun partner dit doet of zou doen omwille van het gevoel dat ze willen hebben van de ‘enige’ te zijn.

Commentaren

Ook wij fantaseren,........en ook wij vrouwen kunnen het onderscheid maken,......en ook wij worden visueel geprikkeld,....dus, ja ik fantaseer over andere mensen,........maar dat neemt niet weg dat ik van mijnen mr big hou,.........maar sex en liefde is iets totaal anders,.........

Gepost door: Misssexandthecity | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.