09-11-11

Een kleine trip.

 

Van 12/08 tot en met 15/08

 

We besluiten van mijn broer die in duitsland woont eens enkele dagen te bezoeken. We doen de trip met haar auto, ook al zijn de papieren van haar auto nog niet in orde doordat haar nummerplaat geschrapt geweest was na verkeerdelijke aangifte van autodiefstal (zie diefstal ). Het is niet mijn doen van werken. Ik ben eerder van het principe dat je pas goed op verlof kan gaan indien je zoveel mogelijk zorgen achter je laat en bijgevolg niet meeneemt op vakantie. Langs de andere zijde vind ik het leerzaam voor mezelf om daarmee te leren omgaan. We gaan bovendien toch  naar mijn broer die altijd wel een taalkundig handje kan helpen indien er problemen zouden zijn met de politie.

 

Mijn vriendin was uiteraard heel erg blij bij aankomst. Toevalllig bleek er immers een tiendaags wijnfeest aan de gang te zijn. Eerste wat we deden na het uitpakken was dus…..een glaasje wijn drinken Onbeslist !

 

In het algemeen moet ik zeggen dat ze toch haar best deed om alles onder controle te houden. Alhoewel ze veel dronk, deed ze het toch over gespreide tijden.

 

Er was één groot minpunt op de reis: op een terras smeet ze me tijdens een gesprek plots een verwijt naar mijn hoofd. Ik was écht kwaad omwille van haar minachtende opmerking dat ze trouwens al verschillende malen herhaald had tov mij. Onmiddellijk nam ik afstand, en de drang om te huilen kwam zelfs bij mij naar boven, vermits ik blijkbaar weer in een periode zit waarbij 'verdriet uit het verleden' mijn lichaam wenst te verlaten. Met veel moeite heb ik die kunnen inslikken, want op een terras huilen in het openbaar is niet echt mijn ding, daar ben ik te trots voor. En had dit gebeurt vrees ik dat ik onmiddellijk met de relatie zou gestopt hebben.

Ze excuseerde zich echter wel onmiddellijk, met de opmerking dat ze dat niet had mogen zeggen. Het is de hele dag wel nog blijven nazinderen bij mij, wat ook de onderlinge sfeer niet tengoede kwam, maar gelukkig moesten we nog naar een verjaardagsfeestje waardoor de gemoederen in een andere richting gestuurd werden, zowel op het feestje als in bed... .

 

Commentaren

Blij dat je er ondanks het minpuntje van genoten hebt!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 09-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.