25-10-11

Chocolade en seks als graadmeter.

Mijn vriendin zit in de zetel chocolade te eten. Ik zeg tegen haar “ pas maar op dat je niet klaarkomt!”. “Waarom?”, zegt ze, waarna ik antwoord: “ Ze zeggen toch dat chocolade beter is dan sex?!” “Niets van aan!”  zegt ze, vroeger wel, maar nu niet meer waarmee ze insinueert dat ze nu meer geniet van sex dan van chocolade. Blijkbaar kon ze in haar vorige relatie niet echt genieten van de sex. Volgens mij was de sex in haar vorige relatie eerder een graadmeter voor haar om te weten of haar man vreemd ging of niet. Je mag zeggen wat je wil, als je nooit geen sex meer hebt, of te weinig sex binnen je relatie, dan mag je op de lange duur wel stellen dat er ‘iets’ verkeerd is binnen de relatie, toch zeker op intiem vlak, wat bijna niets anders kan dat dit als gevolg heeft dat er één van de twee zal vreemd gaan. Meestal zal dit de man zijn, vermits hij door de natuur gebonden en gedwongen is via zijn testosteron om op regelmatige tijdstippen zijn zaad te planten in de ‘natuurlijke’ hoop dat ‘zijn’ blauw bloed dan verdergezet wordt. De vrouw kan zich bij sexueel tekort veelal tevreden stellen indien ze al die andere zaken maar heeft die haar emotioneel tevreden stellen zoals affectie, winkelen (lingerie en schoenen), vriendinnengeklets, lekker eten, vakantie, haar kinderen. Ontbreekt er één van die zaken voor haar, kan het echter best wel zijn dat ze zich volledig tekort gedaan voelt, afhankelijk van het type vrouw.

 

Strikt genomen zou men zelfs kunnen zeggen dat, indien een man vreemd gaat, dit in feite te wijten is aan een ‘natuurlijke’ dwang. Er is al eerder een huwelijk zo wettelijk ontbonden geweest omdat de partner vond dat die te weinig sex kreeg van de wederhelft;  in dit specifiek geval was het echter de vrouw die de echtscheiding aanvroeg met die reden en aldus ook verkreeg omdat ook sex deel uitmaakt van het huwelijk en dus op regelmatige basis ‘moet’ verstrekt worden.

 

Maar om nu terug te keren op die chocolade. Het compliment van mijn vriendin was uiteraard mooi meegenomen voor mij, maar moet ik daaruit dan ook afleiden dat vrouwen die liever chocolade dan sex hebben, eigenlijk niet tevreden zijn over de bedprestaties van hun partner? Misschien is dit wel een graadmeter voor de man?

Commentaren

Hey man, er zijn ook mannen met een laag libido hoor! Misschien is het niet zo bij de doorsnee-man. Iedereen in deze wereld gaat echt niet vreemd hoor, ook niet als het eens wat minder goed gaat op sexueel gebied! Je ziet het veel te veel zwart wit volgens mij!
groetjes

Gepost door: christa | 26-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.