08-10-11

twijfelmoment.

Zaterdag 4/06/11.

 

Ik zit al zowat gans de week na te denken over de relatie met mijn vriendin. Ze heeft me door haar (dronken) gedrag en bijhorende manipulatietechnieken serieus doen twijfelen over haar. Alhoewel alles aan de telefoon goed klinkt en de gesprekken best goed verlopen, twijfel ik momenteel aan de relatie. Langs de ene zijde zou ik graag met haar samenwonen, maar ik wil nu ook geen speelbal zijn. Een ‘ezel’ die zich heeft laten inpalmen, waarna diezelfde ‘ezel’ dan de prijs mag betalen voor zijn eigen dommigheid.

 

Het ding dat mij nu het meeste onzeker heeft gemaakt, is het feit dat ze de laatste week toen we samen waren niet echt huilde. We hadden immers een vorm van discussie, waarna ze plots begon te huilen. Dit kon ik nog voor waar aannemen, maar achteraf stond ze plots van haar stoel op en ging op mijn schoot zitten al huilend, zeggende dat ze een knuffel nodig had. Het voelde echter allemaal zo onecht aan. En ik weet dat sommige vrouwen een gave hebben om valse emoties bij zichzelf op te wekken: op dàt eigenste ogenblik had ik het gevoel dat zij daar één van is. Hopelijk ben ik mis!

Commentaren

Hey Man,
Ik kan alleen maar hopen net als u dat ze niets veinst, zodat je echt weet wat je eraan hebt. Mja ik heb daar moeite dit te lezen, ik zelf ben zo'n open boek, ik flap nu eenmaal alles eruit wat ik te zeggen heb, hoe ik me voel , bla bla bla
dat ik soms niet begrijp dat er mensen zijn die zijn nu eenmaal anders voordoen dan ze zijn!
eén gouden stelregel, neem nooit een beslissing als je "nu al " twijfelt, dan zit het op voorhand al niet goed.
Je moet echt overtuigd zijn dat het dat is wat je wil, en dat gevoel mis ik hier!
groetjes

Gepost door: christa | 08-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.