28-09-11

Een valse concurrent.

Alhoewel de electricien in mei de werken is komen doen, vertelde mijn vriendin plots tijdens ons verlof in augustus dat diezelfde electricien via msn in contact met haar probeerde te komen. Niet werkshalve, maar écht een gesprek! Ze vertelt dat ze hem geantwoord heeft dat ze geen tijd had, waarna hij de opmerking gaf “hihi, geen tijd?!”.

 

Verder heeft hij haar gerust gelaten. Het zal je niet verwonderen dat ik het vermoeden heb/had dat die vriendelijke electricien eigenlijk van plan was om zijn stekker in mijn vriendin haar stopkontakt te stoppen. Ik zie immers totaal geen andere reden waarom hij nog contact zou moeten onderhouden, vermits de werken gedaan zijn. Het is toch niet omdat een vrouw een (goed) gesprek heeft met een man dat dit ook automatisch wil zeggen dat die vrouw met die man naar bed wil? Hij zal vermoedelijk wel gedacht hebben dat het een gemakkelijke prooi was door haar ‘wijngedrag’.

 

Het toont alleen maar aan hoe vals mannen kunnen zijn. Een code van respect blijken steeds minder mannen (en vrouwen) te hebben voor hun eigen geslachtssoort. Het feit dat die man eveneens een vaste vriendin heeft (dat bovendien de zus van zijn ex-vrouw is) maakt het alleen nog erger. Blijkbaar worden onethische grenzen snel en graag verlegd in het mensendom. Tenzij hij en zijn vrouw natuurlijk van het 'open minded' type zijn, kan ik er nog wel in komen dat hij iets probeert. Maar dan nog zitten we met het respect tegenover de eigen partner en de 'nietswetende' partner dat graag snel tenietgedaan wordt om de eigen lusten te kunnen botvieren.

Commentaren

Mja je bent idd niet zeker wat het doel van die electrieker is! Maar bon, ik heb op msn ook al "voorstellen "gekregen en heb die persoon netjes verwijderd. Ook iemand van wie ik het niet verwachtte. Ik heb nog msn-mannen, maar geen enkele die zich misdraagt! Ik weet waar de grens ligt. Ik sta niet open voor een neven-relatie, ik ben tevreden met wat ik heb , heb totaal geen behoefte aan geheime sex. Maar jouw angst is oooo zo groot, en dat beangstigd me wel. Ken je de parrabel niet van de man die ging trouwen en op de vooravond vroeg aan zijn moeder wat hij moest doen om zijn vrouw te kunnen houden. De moeder schepte wat zand van de grond, en kneep die in haar hand. Alle zandkorrels werden eruit geperst, er bleef niets over.
toen schepte ze zand met haar hand en hield die hand open, alleen hier en daar waaide er wat zand weg.
groetjes

Gepost door: christa | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.