24-08-11

De lente.

Het is 24 maart 2011, de lente is dus volop begonnen. En daar ik een natuurmens ben voel ik dat ook….letterlijk. Zoals de bloemen en de bomen groeien en bloeien in de lente, groeit er ook iets bij mij….ook mijn boom groeit tussen mijn benen, en dit een godganse dag. Zomaar, zonder reden. Ik klaag er zeker niet over, zo weet ik dat ik nog steeds viriel genoeg ben, ook al ben ik reeds (of nog maar) 42 jaar. Het zit nog steeds goed: mijn libido, alhoewel het toch iets gedaald is bij een kleine zeven jaar terug. Maar ik klaag er niet om, want het gevoel te hebben van altijd sexueel te willen verkeren is ook niet alles. Je bent eigenlijk een slaaf van jezelf dan, zonder het te willen. Eigenlijk ook een vorm van verslaving als ik het zo mag zeggen, misschien wel het begin van sexverslaving, maar ik heb dat altijd wel kunnen beheersen in die zin dat ik met (sexueel) respect omga met de partner en mijn lusten nooit buiten de relatie heb botgevierd (toch niet tot op heden). Soms met spijt, maar ja, bij mij zijn de grenzen van respect voor elkaar (de partners) toch belangrijker dan het verleggen van de sexuele grenzen.

 

Soms is een kleine misstap voor een mens, een grote misstap voor de relatie. Daar mijn relatie momenteel goed zit wil ik dit dus ook niet verknallen zonder geldige reden.

 

Enfin, nu ga ik maar verder klussen. Normaal zou ik wel naakt durven klussen, maar vermist ik tegels moet voegen, ga ik dat maar niet doen. ‘Het’ zou teveel in de weg hangen of staan.

Commentaren

Ik ben blij je terug te lezen,.........reacties volgen later :-).

Greets,
Charlie

Gepost door: Charlie | 24-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik vind dat heel eerlijk van je! Ik zou mijn relatie ook nooit op het spel zetten, voor een scharrel links of rechts. Ik beweeg me niet op glad ijs!
Mja dat betegelen zou idd best gevaarlijk kunnen zijn als je het helemaal naakt doet! Misschien in een sexy boxershort!

Gepost door: christa | 28-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.