09-03-11

Ze zal ermee moeten leven.

Een man op het werk heeft eens zijn vrouw bedrogen... en ze heeft het ontdekt. Ze kon er echter mee leven daar hij zijn leven zou beteren en dat deed hij ook....tijdelijk. Want amper een jaar later was hij alweer aan het bedriegen. Hij had pech, want opnieuw kwam het uit, zoals veel verborgen zaken vroeg of laat uitkomen. Zij het spijtig genoeg meestal té laat. Het is nu éénmaal een universele wet dat de bedrieger altijd op zijn minst een kleine voorsprong heeft.

 

Ze was het beu, nam al haar kledij samen en ging bij haar zus gaan wonen. De man heeft blijkbaar bepaalde charmes teveel, die andere mannen tekort hebben. En daar maakt hij ook gretig gebruik en misbruik van, waarna hij zijn (ex)partner uiteindelijk toch maar eens kan overtuigen om terug met hem samen te leven. En....‘He does it again!’....maar ze weet het nog niet! Benieuwd wat ze zal doen als het andermaal uitkomt.

 

Een andere collega zegt dat ze ermee zal moeten leven dat hij zo is, en anders moet ze maar haar conclusies trekken. Ze kan natuurlijk ook vreemd gaan, maar ik vrees dat hij dat nooit zou kunnen aanvaarden. Een vos steelt immers graag kippen van een ander, maar is zelf niet graag een kip ontnomen. Misschien zou hij zelfs durven overgaan tot geweld, want veel verstand heeft hij niet echt waardoor zijn impusieve reacties moeilijker afgeremd worden.

 

Sommige mensen zetten zichzelf vast in het leven, gewoon door het karakter dat ze (willen) hebben en niet willen loslaten. Hierdoor kan er ook geen verandering optreden in hun leven waardoor de enige uitweg is van te moeten leven in een leven dat men niet wilt leven!

Commentaren

Tja sommige mannen zijn onverbiddellijk en sommige vrouwen blijven maar al te graag in hun slachtofferrol zitten ook. Ik hoop dat het me nooit overkomt!
groetjes
Christa

Gepost door: isolde | 09-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.