28-02-11

Vreemd bedrog.

Ik heb een vriend die soms naar parenclubs gaat. Niet alleen in belgie, maar ook in nederland. Soms komt het zelfs eens voor dat hij één of andere BV ziet op dat nederlands sexueel terrein. Uiteraard leuk als je dan van die vriend bepaalde namen naar boven hoort komen waardoor je toch net iets meer weet in roddelland dan de anderen.

 

Zo stond er in een recente ‘Dag allemaal’ een artikel vermeld waarin een BV beweerd dat ze gescheiden zijn omdat haar mannelijke weerga vreemd zou zijn gegaan. Ik kan de naam uiteraard niet noemen (laster, weet je wel), alleen weet ik, via mijn sexueel ingestelde vriend, dat die BV samen met haar toenmalige man regelmatig op parenclubbezoek ging en dus ook regelmatig de lakens deelde met andere mannen terwijl haar man ernaast o.a. stond te masturberen. Ik stel me dan gewoon de vraag hoe men vreemd kan gaan als je toch voor elkaars ogen ‘het’ met anderen zit te doen. Maar ook binnen de parenclubwereld worden er bij koppels onderlinge afspraken gemaakt, en ook die afspraken kunnen verbroken worden waardoor men dit als ontrouw of bedrog beschouwd.

 

Blijkbaar is het sexuele open-minded handelen en zijn ook niet altijd de beste basis om vertrouwen op te bouwen. Ook al geeft het misschien wel een (vals) gevoel van elkaar kunnen vertrouwen.

Commentaren

Onnodig te reageren, je kent ondertussen mijn mening rond parenclubs, haha!

Gepost door: christa | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.