26-01-11

Vrouwelijke nieuwsgierigheid.

Een vrouw is nieuwsgierig ingesteld, dat weten we allemaal. Een typisch iets voor vrouwen is ook dat ze een andere nieuwsgierigheid hebben dan mannen. Als een man een vrouw ziet (die hem aanstaat) zal hij zich al snel inbeelden of afvragen hoe ze er naakt uitziet. Hij zal al snel naar de borsten of de kont kijken en zich bijna systematisch inbeelden hoe ze naakt galoppeert….naast hem of op hem. Toch als hij de wereld van sex al heeft kunnen verkennen.

 

Bij een vrouw is het anders. Een vrouw zal zich in den beginne niet zozeer afvragen hoe de penis eruit ziet, maar wel veeleer bijvoorbeeld hoe de ogen eruit zien. Onverwachts en onbewust zal het gegeven verschuiven, want achteraf zal ze zich dan afvragen hoe de haren eruitzien, en dan hoe de mond eruitziet, en de tanden en hoe hij gekleed is, wat de klank is van zijn stem om dan te willen weten hoe hij loopt en ruikt (ja, een vrouw maakt er werk van hoor Zoenen ). Hoe dan ook zal ze uiteindelijk eindigen met zich de vraag te stellen hoe de kont en zelfs de penis eruit ziet. En heel waarschijnlijk zal ze zich vervolgens afvragen hoe hij in bed is, als ze al de rest al bijna weet. Vanaf dat moment komt onrechtstreeks bij de vrouw de gedachte naar boven om sex te hebben met die persoon, uiteraard afhankelijk van hoe haar persoonlijke sexuele remming en trouw is.

  

De weg naar de sexuele nieuwsgierigheid bij een vrouw is dus meestal langer (want je hebt uiteraard ook sneller-sexueel-denkende vrouwen).

  

Men zegt wel eens dat je als man geduld moet hebben met vrouwen, en meestal is dat ook zo, zeker als je ze in bed wilt krijgen. Maar niet zelden wordt dat geduld ook beloond, want een vrouw is zich niet altijd bewust van de gevolgen van haar nieuwsgierigheid. Ze gaat meestal mee in wat haar nieuwsgierigheid verlangt omdat dit ook deel uitmaakt van wat ze zelf is. Een gladde mannelijke janus durft daar wel eens misbruik van maken om stilletjes ‘als vriend’ het vertrouwen te winnen van de vrouw (door veel met haar te praten bijvoorbeeld) en mettertijd nieuwsgierigheid op te wekken bij haar, hopende dat die nieuwsgierigheid escaleert tot sexuele en/of relationele fantasieën om dan op het gepaste tijdstip toe te slaan…..als een vos die des nachts kippen doodt!

Commentaren

Leuke theorie(en)!

Gepost door: Sharp Ben | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

Tuurlijk weten slimme mannen hoe ze vrouwen moeten bespelen! Door emotionele interresse te tonen! Heb ik vroeger genoeg meegemaakt als mijn man voor de zoveelste keer werd opgenomen voor een ontwenningskuur! Ze stonden in de rij om me te steunen, gelukkig heb ik daar nooit ingetrapt! Ik ging naar een zelfhulpgroep kon het daar allemaal kwijt! Maar ik heb er menigen uit de groep ineens een verhouding weten hebben omdat "hij zo goed kon luisteren en zo goed begreep", sluwe mannen, maar zelf nooit ingetrapt!
Hopelijks kan ik dat zo houden!
groetjes

christa

Gepost door: christa | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.