17-01-11

Slalom.

Een relatie is niet gemakkelijk. Soms moet je slalommen. Slalommen doorheen de hindernissen van de relatie. Tussen hetgeen wat jij wilt als persoon, en wat je partner wilt. Tijdens het kerstverlof heb ik enkele keren subtiel geweigerd van sous-chef te spelen. In het algemeen als mijn vriendin kookt of soep maakt, help ik met de basisdingen zoals aardappelen schillen, of champignons kuisen, etc… . Doordat het verlof was wou ik echt ook het gevoel hebben van verlof te hebben. Zijzelf hield daar blijkbaar geen rekening mee. Nà de boodschappen vliegt ze naar de keuken en begint aan haar planning. Een vlijtige dame is altijd welkom, maar ze veronderstelt dat ik automatisch haar daden volg en dus ‘wacht’ op een opdracht van haar. Ik heb mij gewoon in de zetel geplaatst en gelezen. Voornamelijk dan omdat ik vond dat ze op zijn minst kon vragen of ik daar op dat moment er al zin in had om mee te helpen (het was tenslotte vakantie hé). Achteraf gaf ze een steek onder de riem, dat ik lui geweest was. Maar daar had het totaal niets mee te maken. Ik heb ook recht op mijn leef –en gevoelswereld en dus ook op mijn vakantie.

 

Vrouwen vinden het soms te vanzelfsprekend dat de man alles doet wat ze vragen (alhoewel veel mannen het ook te logisch vinden dat de vrouw de was en plas doet). En als hij dan eens weigert begrijpen ze het niet. Ze denken dan soms dat de man het (de relatie) niet meer ziet zitten. Meestal gaat ze dan (op dat moment) nog meer eisen van de man, om de juistheid van haar vermoeden na te gaan, waardoor de man dan nog meer geïrriteerd wordt en nog minder doet. Zij ziet dat dan als een bevestiging van haar vermoeden en als men dan te emotioneel en kinderlijk reageert aan beide zijden is het vanaf dit punt dat men begint uit elkaar te groeien.

 

Maar niettemin…ik ga vanavond terug enkele dagen naar mijn vriendin…gaan slalommen Lachen. Langsheen de hindernissen, maar ook langs de gezellige en affectieve momenten, want die zijn er ook. En uiteraard ook rondom haar zacht lichaam hé Knipogen.

Commentaren

Ik ben het voor eenkeertje niet met je eens! Ik zou me ook irriteren , ik zou opteren om samen snel de klussen te klaren en dan samen te genieten van de vrije tijd. Ik zou het geveol hebben dat je op hotel zit bij mij , moest je mijn vriend zijn, haha,
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 17-01-11

Reageren op dit commentaar

Leuk geschreven! :) Boeiend...

Gepost door: Odll | 29-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.