16-01-11

Het aantal keer 2.

Het vorige bericht doet mij echter wel denken aan mijn kerstverlof. Alhoewel we drie à vier weken continu samen waren (we hebben een LAT relatie), hebben we eigenlijk niet zoveel sex gehad. Er zat op een bepaald ogenblik zelfs bijna een week tussen. Voor iemand met een gezond libido is een week ‘niets’ echt wel veel. En ik moet eerlijk toegeven dat ik begon te denken: “Als we zouden getrouwd zijn of samenwonen, en het blijft sexueel op die manier verdergaan, dan twijfel ik of ik wel trouw zal kunnen blijven.” . En ik ben nochtans van het trouwe type... .

 

Het gaat natuurlijk niet om die week alleen. Ik had ook het gevoel dat ze niet echt sex wou. Als we gingen gaan slapen, nam ze haar boek in de handen  en begon te lezen, terwijl ik daar met mijn ‘paal’ naast haar in bed lag. Je voelt je dan genegeerd. Uiteraard weinig bemoedigend. Als ik op een avond naakt in mijn badjas bij haar in de zetel zit, af en toe met een stijgend obstakel, en ze ziet en weet het, en doet er niets mee, tja... . Dan heb ik het gevoel dat er enkel sex mag zijn als zij het wil. Het is ook haar recht natuurlijk om geen sex te willen, want je mag niemand iets tegen zijn/haar zin opdringen, en zeker niet op sexueel gebied vind ik. Maar langs de andere kant stel ik me de vraag of ze dan ook onrechtstreeks (door haar handelen) het recht heeft om mij te verbieden van sex te hebben met een ander (als het écht dringend is).

 

En ik weet het, ik had het ook kunnen vragen om sex te hebben. Maar in tegenstelling tot wat veel vrouwen denken zit een man toch emotioneler in elkaar dan dat. De momenten van de sex en de manier waarop kan voor een man best belangrijk zijn. Het vragen om sex klinkt veel te technisch, net alsof je een robot bent. Terwijl een man op zijn manier ook wel houdt van het opbouwen van sexuele spanning. De vrouw mag hem gerust laten denken dat hij mag, het toch niet toelaten zodat hij teleurgesteld wordt om hem uiteindelijk dan toch te bevredigen. Voor veel mannen kan dit echt wel ‘ontladend’ zijn doordat er een sexuele energie opgebouwd wordt.

 

Terzake: tegen het einde van het verlof hebben we wel wat sexuele schade kunnen inhalen. Het feit dat ik haar badkamerkraan nog vervangen heb zal er ook wel aan gedaan hebben. Bovendien kwam ook boven water dat ze een periode tijdens het kerstverlof onzeker was over mij en ook dat zal er wel mee te maken hebben.

Commentaren

Als ze toegeeft dat ze onzeker is over jou, is het nogal logisch dat ze dan minder zin heeft in sex! Vergeet niet dat sex bij de vrouw tussen de oren zit! Bovendien zie ik niet in waarom je het haar niet zou kunnen vragen! Ik durf erom wedden dat als je zou moet beginnen met haar complimentjes te geven dat je zin hebt in dat ongelooflijke warme lijf van haar, je er wel zou in slagen dat ze haar boek aan de kant legt! Mannen geven ook eens te vroeg op hoor, keep on trying!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 16-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.