22-11-10

Vreemde toestanden.

Vreemdgaan kan best leuk zijn, vooral voor de minnaar en/of minnares en de bedrieg(st)er dan. Het kan echter best belangrijk zijn van ook in te schatten hoe de bedrogene zal reageren bij het ontdekken ervan.... :

 

4205039729.jpg

 

Commentaren

Altijd de ergste scenario's bedenken he, dat helpt wel in de strijd in "hoe weerhoud ik mezelf ervan vreemd te gaan"!

Even heel iets anders nu, ik vind dat jij veel te veel met uw gat schudt op da bewegend prentje, ( of jij dat nu bent of niet, maakt niet uit, maar zo schudden volgens mij alleen homo's met hun kont! Haha

Gepost door: christa | 22-11-10

Reageren op dit commentaar

Vreemdgaan. Ik heb daar een zeer genuanceerd beeld van. Vooral omdat ik geloof, met mijn vriend, in een open relatie waarin je elkaar vrijlaat maar uiteindelijk altijd kiest voor the one you really love.
Vreemdgaan is daarom niet vreemd gaan ,maar her-ontdekken en dan integreren in je relatie.

ps thanks 4 visiting me

Gepost door: danique | 28-11-10

Reageren op dit commentaar

aan chista:

over dat vreemd gaan zal ik wel nog iets schrijven.

Wat die foto betreft: ja het is mijn edel achterste, zoals de foto altijd een deel van mij is... . Zie die bewegingen maar aan als kunstzinnige vrijheid :-). Maar ik kan je geruststellen, ik ben geen homofiel.

Gepost door: een man | 30-11-10

Reageren op dit commentaar

aan danique:

ik kan je best volgen daarin. Ben zelf ook voorstander van een open relatie. Maar dit is niet altijd even éénvoudig, maar daar moet ik ook nog eens iets over schrijven... .

Gepost door: een man | 30-11-10

Reageren op dit commentaar

Haha! Sorry voor mijn opmerking, laat ons zeggen dat het mijn flapuitkant was die reageerde, mja adhers hebben dat soms niet onder controle! Maar k twijfel er geen moment aan dat jij geen homo bent hoor! Alleen was het filmke zo komisc! T is zoals je zegt, kunstzinnige vrijheid, moet kunnen!
groetjes

Gepost door: christa | 30-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.