19-11-10

Een vergissing van naam.

Ik herinner mij nog, zo een 17 jaar terug (ik was toen 24), dat ik met mijn toenmalige vriendin in het stad aan het wandelen was. Uiteraard komt er vroeg of laat een einde aan de wandeling, waarna we ons naar de auto begaven.

 

Ik weet niet meer wat ze toen als opmerking gaf, toen ze de deur van de auto opende, maar ik weet wel nog dat ze niet eindigde met mijn naam. Nee, ze gaf de opmerking en zei vervolgens een andere mannennaam dan de mijne.

 

Ik keek bevreemdend naar haar, terwijl ze zelf ook onmiddellijk haar foutje inzag. Ze verontschuldigde zich, en zei dat ze aan die persoon dacht omdat ze nog iets aan hem moest vragen of iets dergelijks.

 

Ik wist dat ze er gevoelens voor had, en ging er niet op in. Maar misschien had ik dat beter wel gedaan. Achteraf bleek immers dat ze meer dan gevoelens met die man deelde.

 

Ik bedoel maar: als je wilt weten of je bedrogen wordt door je partner, kan het wel nuttig zijn om aandacht te besteden aan een zogenaamde vergissing van naam naar jou toe. Je hoeft daarom natuurlijk niet onmiddellijk zwart te denken, maar het kan best wel een teken aan de wand zijn...

Commentaren

Ik heb mijn huidige man al menige keer genoemd met de naam van mijn ex, wat heel genant is! Helemaal per ongeluk, K zou ook niet willen dat mijn man de naam van zijn ex noemt, maar tja, soms gebeurt het onbewust! We blijven nog altijd mensen hé!

Gepost door: christa | 19-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.