20-10-10

Praten.

Praten is voor de meeste vrouwen zoals chocolade….het smaakt naar meer.

 

Wetenschappelijk zou chocolade iets losmaken in de hersenen bij vrouwen waardoor ze een euforisch gevoel krijgen. Met praten zal het wel niet anders zijn.

 

Bij een man ligt het eerder anders. Als hij begint te praten kan het best zijn dat hij eigenlijk zin heeft in sex. Om niet te zeggen dat hij praat om uiteindelijk sex te kunnen krijgen. Ik weet zelfs niet of het in een relatie anders is. De vrouw heeft nu éénmaal graag een partner die regelmatig of veel praat, en hoe stiller de partner is, hoe minder leuk ze het vindt. Tot er af en toe toch beweging lijkt te komen in de mannelijke partner en hij toch opeens blijkt te kunnen praten. Er kan zelfs een gesprek uit ontstaan. En als hij het gesprek voldoende hoog kan opvoeren dat de vrouw er ontspannen van wordt kan het wel eens eindigen met leuke sex... . 871862034.gif

Commentaren

Voila si , je hebt de nagel op de kop geslagen! Vrouwen zijn niet geintereseerd om hele avond tv te kijken, dan in bed te kruipen en beginnen met friemelen! Het begint met het zich emotioneel verbonden voelen met elkaar, en dat kan je hebben na een goed gesprek! of na een gezellig etentje, een gezellig uitstapje, samen in de tuin gewerkt te hebben!
Maar er moet een emotionele band zijn op dat moment en dan staat een vrouw idd open voor Sex!
groetjes

Gepost door: christa | 20-10-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb gewoon goesting nodig,.....Geen goed gesprek,....:-)

Gepost door: charlie | 20-10-10

Reageren op dit commentaar

Mja, ik heb vooral de emotionele verbondigheid nodig, de goesting komt later dan, haha!

Gepost door: christa | 21-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.