04-10-10

Vluggertjes/Sexuele intimidatie

Het was een drukke week vorige week met mijn vriendin. Sexueel dan toch. Om één of andere reden was ze nogal hitsig waardoor ik meermaals slachtoffer werd van haar sexuele lusten, soms tot drie maal toe per dag. Het werd me op den duur wat teveel van het goede.

Niet dat ik niet graag sex heb, maar als je het (te) veel doet krijg ik zo een gevoel vanbinnen dat er geen méérwaarde meer aanwezig is in het sexspel. Bovendien wenste ze eigenlijk alleen maar vluggertjes. Reeds bij aanvang van het sexspel zegt ze dat ze wil dat ik klaarkom, en liefst zo snel mogelijk.

Als sexspel zelf kan een vluggertje binnen een relatie wel eens leuk zijn, maar als het zich iedere keer voordoet begin ik toch wel te twijfelen aan het plezier ervan. Ik mis dan de affectie van het liefdesspel en stel me ook vragen over de relatie op zich. Sex hoeft niet altijd met gevoelens te zijn, maar toch ook niet altijd zonder gevoelens, toch niet binnen een relatie.

 

Mijn ‘spider-man’-instinct voor gevaar komt dan trouwens ook naar boven, omdat ik me de vraag stel waarom ze steeds wil dat ik (vlug) klaarkom net alsof het maar dat is dat telt. Zou ze graag ‘per ongeluk’ zwanger willen worden misschien, in de hoop van me zo te proberen te binden voor het leven aan haar? Het is een mogelijkheid, maar zou van haar kant nochtans een domme zet zijn, want ik laat me niet chanteren, ook al is er een kind in het spel. Ik zou mijn verantwoordelijkheid opnemen tov het kind (als het het mijne is), maar daarom zou ik niet noodzakelijk bij haar blijven. Het kan misschien overdreven lijken dat ik denk dat ze dit zou doen (zich ‘onverwacht’ zwanger laten worden), maar het zou in ieder geval niet de eerste vrouw zijn die dit doet, en daarnaast weet ik van haar moeder dat ze, toen ze pas afgestudeerd was en eigenlijk had moeten beginnen werken, ze ‘onverwacht’ zwanger was geworden van haar toenmalige vriend (nu haar ex-man). Sindsdien heeft ze wel nooit meer gewerkt…..om voor de kinderen te kunnen zorgen?! Haar ex wou dit zo vertelt ze me.

 

Een ander feit van die vluggertjes die me bezighoudt is het ‘gevoelloze’ ervan. Gevoelloos omdat enkel het plezier lijkt te tellen en de affectie niet. Voor zover ik weet hebben mensen die quasi enkel maar vluggertjes willen een ‘gevoelsprobleem’ in die zin dat ze bang zijn om hun gevoelens te tonen en te openen, als ze dat al zouden kunnen.

Dit gevoelsprobleem ontstaat meestal in het verleden, veelal in de jeugd, tengevolge een slechte emotionele band met de vader (voor vrouwen) of de moeder (voor mannen). Via veel sexueel contact met één of meerdere personen van het andere geslacht, probeert men dan psychologisch die emotionele band terug recht te zetten, wat uiteraard een verkeerde aanpak is. Emoties en sex kunnen immers wel goed samengaan, maar kunnen toch wel verschillend zijn qua gevoelswaarde. Enerzijds kan sex dienen als vorm van lust en genot, maar het kan ook dienen als een uiting van de gevoelens dat je voor iemand hebt, maar dan moet je die sex wel in de juiste context plaatsen op dat moment.

Commentaren

Sex wordt vaak als emotioneel wapen gebruikt! Er wordt ook heel vaak emotionele chantage mee gepleegd! Denk maar aan pruilende vrouwen, die hun zin niet krijgen en dus "mag " de man effe niet!
Ik zie diverse scenario's in het hoofd van jouw vriendin!
Of ze wil jou duidelijk maken dat ze de beste minnares is die waar je zeker niets tekort zal hebben en zoveel keer kan klaarkomen als je wil op een dag!
Of ze wil haar onmisbaar maken.
Of ze twijfelt enorm aan haarzelf en uit angst dat je gaat lopen wil ze je zo veel mogelijk bevredigen zodat je haar als de beste vrouw gaat zien die je kan tegenkomen!
Of ze wil je hormonen zo hard mogelijk opdrijven, ze heeft ergens gelezen dat je hoe meer je vrijt, hoe meer hormonen je aankweekt en hoopt dat je af en toe tussen je werkweek in ook nog eens bij haar over de vloer gaat!
Of mischien is het idd je intuitie, een zwangerschap forceren! Dan zou ikmaar heel goed uit mijn doppen kijken en zelf mijn voorzorgen nemen! Je vriendin kan dan wel de pil nemen, ze zou het idd af en toe kunnen vergeten hé!
Zwangerschap is nog een groter emotioneel wapen, waar mannen zeker van gaan afknappen, allee ik denk, moest ik een man zijn dat ik toch zo zo zijn!
Of een andere optie kan idd het niet te stoppen libido zijn van je vriendin, maar jij bent dan ook de enige die kan weten of dat bij haar nu normaal is of dat het aangezwengeld is tov voreger!
Je kan het volgens mij best eens zeggen dat je ook nog wel uitkijkt naar een uitgebreidde en tedere liefdevolle vrijpartij! Dat het heus niet altijd vluggertjes moeten zijn!
Succes ermee!

Gepost door: christa | 04-10-10

Reageren op dit commentaar

Haar libido kan het wel zijn, maar bij haar ex was het niet zo. Ze zegt dat ze door mij het plezier van sex ontdekt heeft, maar dan nog heb ik de indruk dat haar libido varieert met grote hoogtes en kleine laagtes.

Gepost door: een man | 05-10-10

Reageren op dit commentaar

Dan toch een emotioneel wapen vrees ik, vooral na het lezen van je volgend postje over éin zwei zaufen, krijg ik meer en meer die indruk, maar wie ben ik he, k ben ook maar een doornseemadam zenne!

Gepost door: christa | 06-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.