29-08-10

Grijze haren.

Er is zo een man (CV heet hij) op het werk die het geluk heeft van een 10 jaar jongere vrouw te hebben. Natuurlijk moet je dat geluk wel sterk relativeren, want de meeste mannen hebben dan wel graag een jongere vrouw als vorm van étalagepop om zo aan te tonen dat ze nog steeds over een sterk libido beschikken, slechts zelden houden ze rekening met de andere lasten die een jongere vrouw kan meebrengen.

CV had voor zijn nieuwe en jongere blonde aanwinst, zijn toenmalige vrouw (met dezelfde leeftijd als hijzelf) laten staan voor wat ze was. Hij dacht dat hij er beter vanaf ging komen met zo een jongere deerne, en vermoedelijk ook dat hij heel veel van bil ging kunnen gaan met een jonger ding. Dit is natuurlijk een misvatting dat veel (oudere) mannen hebben tegenover hun jongere naaste, want net zoals in alle relaties en in alle begin van eventuele liefde, is de geslachtsdaad in het begin heel frequent en intens om dan mettertijd af te zwakken tot iets waar men nog met moeite over spreekt omdat al die andere zaken zoals (huishoudelijk) werk, kinderen en sociale ontmoetingen met vrienden voorrang krijgen op de éénmaking van twee zielen via de coïtus.

CV heeft het zich in ieder geval al beklaagd. Want zoveel jaar later nà hun eerste ontmoeting mag hij blij zijn indien hij ‘het’ nog eens mag doen. Meestal gebeurt dat enkel als hij zijn loonbriefje op tafel legt maw hoogstens één maal per maand dus. Daarnaast heeft zijn dochter uit zijn eerste huwelijk hem ook afgekeurd, omdat de dochter van mening was dat haar vader altijd partij koos voor de stiefmoeder waarna de dochter het uiteindelijk afgetrapt is uit het vaderlijk huis en alle contact met hem verbroken heeft.

Misschien heeft hij, om het ‘verlies’ van zijn eigen dochter op te vangen, daarom juist een dochtertje verwekt met zijn nieuw vrouwtje. In ieder geval is dat dochtertje nu reeds een goede elf jaar oud, en ze denkt wel aan haar vader moet ik zeggen. Want toen het zijn 48-jarige verjaardag was kreeg hij prompt een doosje met haarkleuring kado van haar om zo zijn grijze haren mee te bedekken. Wat kunnen kinderen toch lief zijn hé?!

Naar mijn bescheiden mening denk ik echter dat het kadootje eigenlijk van zijn tien jaar jongere vrouw komt, die begint te beseffen dat ze een man genomen heeft die nu wel degelijk een uiterlijk verschil van ouderdom met haar begint te vertonen. Ze moest eens weten dat die grijze haren waarschijnlijk afkomstig zijn door het latente sexleven dat ze hebben… . Want sex houdt je jong! Geef mij dan maar een oudere vrouw die liever wel eens graag sexueel geprikkeld wordt.

De commentaren zijn gesloten.