03-07-10

Inkijk.

Ik heb zo een spannende jeans in mijn bezit. Zo eentje die alles goed aanspant: zowel vanvoor als vanachter. Mijn achterste komt er goed mee uit, en ja, alhoewel het tegen de etiquette is, kan je ook de vorm van mijn klein wormpje zien. Als je ernaar kijkt tenminste. Blijkbaar wordt er wel naar gekeken, want toen ik eens aan de kassa naderde in een decathlon, bleek de kassierster bij mijn naderen enkel oog te hebben voor wat zich in het midden van mijn broek bevond. Ook toen ik eens naar een beurs ging, aan het loket mijn tickets aangaf, en over de toog boog om aan te duiden wie ik was, keek de vrouwelijke loketbediende naar mijn ‘borsten’ (een AA-cupje volgens mijn vriendin), vermits mijn hemd een knoopje meer openstond tengevolge van de warmte.

 

“De gelegenheid maakt de dief” zou ik zo zeggen, waarmee ik bedoel dat vrouwen soms wel eens durven te klagen dat mannen vaak naar hun borsten kijken, maar meestal worden ze ook zo ‘geëtaleerd’. En als ik mijn ervaring, zoals ik hierboven beschrijf, in beschouwing neem, zijn vrouwen eigenlijk niet anders dan mannen dat ze graag ook eens iets mannelijk lichamelijks waarnemen, en als die kans zich voordoet ze die kans ook nemen….net zoals mannen dat doen. Alleen is die kans om dit bij vrouwen te doen zoveel groter. Het feit dat mannen dit meer doen is statistisch gezien dus volledig aanvaardbaar Lachen.

Commentaren

mannen kijken! Ik kijk ook graag naar mannen! Maar dan eigenlijk meer naar de man op zijn geheel, vooral naar zijn uitstraling! Sommige mannen zijn niet echt knap, maar hebben iets! Oude mannen kunnen zelfs mooi zijn, wat je niet zo veel kan zeggen van oude vrouwen!
Ik let meer op de tanden, en de ogen en naar het lichaam in zijn geheel. Of de zichtbare proporties okee zijn! Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo erg naar het middelpunt van de broek kijk! Ik denk dat ik te bang zou zijn om betrapt te worden, want o wee, hoe zou ik blozen! Een ontblote borst kan me dan wel bekoren! Ach ja, ieder zijn ding he! Ik vind de stem ook belangrijk en de geur! Ik durf wel eens discreet "mannen snuiven", haha lijkt me een mooie titel voor een verhaal, "de mannensnuifser"
groetjes

Gepost door: christa | 03-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.