07-06-10

Een ommekeer.

Terug van bij mij vriendin. Hoewel ik enkele weken geleden lag te klagen over het feit dat ze blijkbaar minder aandacht had voor sex, moet ik zeggen dat het deze week een totale ommekeer was. Een extreme ommekeer zelfs. Iedere keer als ze “schat” riep naar mij, begon ik al te slikken en dacht ik “fuck!”, denkende dat ze er weer zin in zou hebben. Meestal was dat dan ook wel zo, want ze zette veelal mijn gedachten in daden om. Het was iets teveel van het goede eigenlijk, maar dan moet ik ook maar niet klagen als ik te weinig sex heb denk ik dan. Niet dat ik het niet graag had, maar in een film zie ik soms liever de sex scène dan hem zelf te doen, kwestie van niet teveel van de rest van de film te missen, wat bij deze dan wel het geval werd door het aandringen van mijn vriendin. Het zal misschien aan het warme weer gelegen hebben, zelfs wist ze immers niet waarom ze plots zoveel zin had. Misschien door mijn eigen lichamelijke reactie. Ik weet immers niet hoe het bij andere mannen zit, maar ik heb nogal eens de neiging van een spontane ‘groeistoornis’ tussen mijn benen te hebben als ik me goed en/of ontspannen voel. Niet zelden is dit dus als ik in de zetel zit voor tv met mijn metgezel aan mijn zijde. Spontaan moet je wel relativeren natuurlijk, want als haar kinderen in de buurt zijn heb ik dat niet. Kwestie van de etiquette een beetje te handhaven. Hoedanook, als zij dit waarneemt als we alleen zijn denkt ze dat ik daarom zin heb in sex, maar dit is echter niet zo. Het is voor mij (of mijn lichaam) een uiting van tevredenheid met de huidige situatie. Ik heb haar dit proberen uit te leggen, maar het mocht niet baten, want bij haar bleef het die sexuele drift oproepen waardoor ze veranderde in een wulpse vrouw waarna ze haar opdrong zoals slechts een leeuwin dit kan. Ze heeft in ieder geval de nagels van een leeuwin…. .

Commentaren

Het is niet gemakkelijk hé De balans vinden is op alle gebied niet gemakkelijk, wel een schitterend verhaal moet ik zeggen,.....hahahahaha,....

Gepost door: charlie love | 08-06-10

Reageren op dit commentaar

Misschien had ze die week ontzettend veel sexuele fantasieën! Het kan ook een oerinstinkt zijn uit angst om je kwijt te spelen, om "niet de voldoen " telkens opnieuw aan die opstootjes vanuit je "underpants", ! Maar praten erover moet kunnen want sex is te belangrijk om uit het oog te verliezen! Wij vrouwen zeggen wel allemaal, "ach sex is niet zo belangrijk, " maar dat is het wel!
Je komt er wel uit! Maar het moet uiteraard wel "natuurlijk" blijven

Gepost door: christa | 08-06-10

Reageren op dit commentaar

aan christa Nuchtere bedenkingen die kunnen kloppen.

Gepost door: een man | 09-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.