08-05-10

Tè lustig?

Mijn vriendin heeft voor de gelegenheid eens een ganse week bij mij thuis vertoefd. Best leuk en aangenaam voor mij, vermits het meestal ik ben die naar haar toe ga. Alhoewel de relatie rustig zijn gangetje verder gaat onder ons, we nog steeds gezellige uitstapjes, terrasjes en etentjes doen en leuk samen keuvelen, is het mij toch opgevallen dat de sexuele frequentie gedaald is. In het begin van de relatie vrijden we ’s morgens, s’ middags en ’s avonds (algemeen gesproken dan) als we elkaar terug zagen, terwijl het nu, anderhalf jaar later, eerder  om de twee à drie dagen is. De kwaliteit is er wel niet minder om, daar niet van. Alleen heb ik op dit moment wel de lentekriebels en zoals de lente voor bloei staat, staat ook mijn arendskelk in bloei en mocht het er van mij best alle dagen van komen om mijn mooie arend in haar warm nestje te doen landen.

Langs de andere kant heb ik de indruk dat zij van haar kant af en toe de boot een beetje afhoudt, vermoedelijk om er zeker van te zijn dat ik niet enkel voor de sex bij haar ben. Ik dring mij in ieder geval niet op alhoewel ik het soms wel zou willen. Met om de twee à drie dagen sex kan ik zelfs best leven, als de kwaliteit daarmee beter is. Maar vanbinnen vrees ik toch wel een klein beetje dat de sexuele frequentie nog zou dalen met tijd. Ik hou nu éénmaal van sex en intimiteit, en als ik daarvan teveel zou moeten afstaan zou ik het gevoel hebben dat ik een deel van mezelf verwaarloos of zelfs verlies. Maar we zijn nog zover niet, en hopelijk komt dit ook niet zover… .

Commentaren

praten Waarom praat jij eens niet met je lief,....ook betreffende vorig berichtje,.....als je zo'n zaken deelt met je lief, dan zal zij niet denken dat je een verhouding hebt,.....

Groetjes,
Charlie

Gepost door: charlie love | 10-05-10

Reageren op dit commentaar

aan charlie When I was a child, I spoke like a child, I understood as a child, I thought as a child;
But when I became a man,
I put childish things away.

- 1 Corinthians 13:11 -

Gepost door: een man | 10-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.