01-03-10

Een trucje met de GSM.

Dat vrouwen graag in de GSM van hun partner snuisteren is al lang geen geheim meer. Het heeft hen immers een gevoel van veiligheid als ze weten met wie hun partner allemaal omgaat.

 

Natuurlijk, er zijn wel truukjes om dat te omzeilen. Op mijn werk bijvoorbeeld is er een man die het telefoonnummer van zijn minnares opslaat onder de naam van zijn….baas. Niet slecht gezien eigenlijk, want welke vrouw zal nu zonder reden (ter controle) bellen naar de gsm van de baas van haar man met het risico dat haar man daarvoor afgestraft wordt. Het feit dat het ook een mannennaam is schrikt ook al minder af of wekt ook minder wantrouwen op.

Een andere arbeider doet het nog beter: hij heeft gewoon twee gsm’s. Eén voor zijn vriendinnetjes en één voor zijn vrouw. Hij loopt dus op het werk continu met twee gsm’s rond, en het is niet met zijn vrouw dat hij het meeste telefoneert.

Eénmaal thuis verstopt hij dan die tweede gsm op een veilige plaats (wat de meeste mannen een veilige plaats vinden is hun eigen auto). Zijn vrouw heeft die al eens per toeval gevonden, maar iemand die het empathisch goed kan uitleggen slaat er zich wel door en dat heeft hij dan ook gedaan, waardoor hij nog steeds met twee gsm’s rondloopt.

De commentaren zijn gesloten.