03-02-10

“De parenclub schat?”

Een goed jaar terug. Ik stel mijn vriendin voor de eerste maal voor aan een goede vriend van mij. Zoals bij ieder eerste gesprek gaat het enkel over koetjes en kalfjes. Terloops brengt mijn vriend ook naar voor dat hij libertijn is, maw dat hij geen vrees heeft voor sexuele genoegens met andere vrouwen, ook al is hij in relatie. Hierdoor gaat hij ook regelmatig naar de parenclub met zijn vriendin. Zijn vriendin weet dit en doet het ook.

 

Nà het gezellig samenzijn komen mijn vriendin en ik bij mij thuis. We nestelen ons wat in de zetel en van het één komt het ander….we beginnen immers mee te wippen met de metalen veren van de zetel. Terwijl we goed bezig zijn fluistert ze echter plots het volgende in mijn oor: “Gaan we ook eens naar de parenclub?”. Ik dacht dat ik het niet goed begrepen had en vroeg haar wat ze zei. “Niets,” zegt ze “later misschien”.

 

Ik ben er niet meer op ingegaan. Maar ik had het wel degelijk goed gehoord! Ze stelde voor om naar de parenclub te gaan. De dag erna breekt ze mijn vriend zijn libertijns gedachtengoed af. Ze breekt zelfs voor een deel ook mijn vriend af. Ik respecteer de mening van een ander en laat haar reakties over mij heen gaan. Ik vermoed dat ze besefte wat ze voorgesteld had aan mij , en misschien op die manier (via het afbreken) de situatie weer wou herstellen zoals ze voorheen was. Maar dit is niet zo, want het bleef in mijn hoofd hangen. Dat ze naar een parenclub zou willen vind ik niet erg, dat ze er niet eerlijk over zou zijn dat ze dat eens zou willen wel. Voornamelijk dan dat ze het erna probeert te verdoezelen zint me niet, waardoor ik me de vraag stel hoe ‘echt’ en eerlijk ze tegenover mij is.

Commentaren

;-) Ze is gewoon geschrokken van haar eigen reactie/daad, en zoals je zegt... ze wil het herstellen door het af te breken. Doch, denk ik dat ze hèt echt wel wilt.
Stel het haar eens voor, als je dat zelf wilt natuurlijk...

Succes

Gepost door: Sam | 04-02-10

Reageren op dit commentaar

Het zou me ook niet los laten als ik in jou geval was! Het kan natuurlijk wel zo zijn dat ze de gedachte eraan als een erotische fantasie beschouwt en het wel fijn vindt om erover te fantaseren zonder het ook effectief te gaan doen! Misschien was ze opgewonden van het gesprek en vond ze het gewoon erotisch om het in je oor te fluisteren. Was ze die avond met en dokter en zijn vriendin op stap geweest, had ze je misschien gevraagd, en lieverd zullen we ook eens doktertje spelen?
Maar anyway, als het in je hoofd blijft spoken, kaart het dan aan, ze moet consequent zijn over haar eigen uitspraken of op zijn minst daar klaarheid over scheppen. Iedereen is vrij om naar een parenclub te gaan of niet, maar jullie moeten het uiteraard samen willen , laat het niet groeien in je hoofd tot het een nachtmerrie wordt, vragen!

Gepost door: christa | 15-07-10

Reageren op dit commentaar

Misschien was je vriendin enkel geschrokken van haar idee/verlangen om eens naar een parenclub te gaan. Het kan zijn dat ze hier zodanig van verrast is, van haar verlangen hiervoor, dat ze nu resoluut het gedacht uit haar hoofd wil zetten.
Ik denk dat het inderdaad over een fantasie gaat. Dat de idee je vriendin tijdelijk geprikkeld heeft en dat ze nu gewoon dit wil loslaten. Groetjes. Ve

Gepost door: Vrouw & Erotiek | 29-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.