20-01-10

All she ever wanted.

Gisteren heb ik gekeken naar een filmpje: ‘All she ever wanted”. Het verhaal ging over een vrouw die tot dodens toe wou krijgen waar haar hart naar verlangde.

 

Maar daar gaat het nu niet over. Waar het echter wel om gaat is dat het filmpje werd vertoond op vijftv, in de volksmond beter gekend als Wijftv, om de éénvoudige reden dat de programma’s voornamelijk gericht zijn op vrouwelijke mensjes. Ik als man echter durf ook wel eens naar een programma kijken op die zender, want het is niet omdat het een zogenaamde vrouwenzender is, dat het soms ook niet interessant of aangenaam kan zijn voor een man. Ik heb dit zelfs eens verteld tegen mijn huidige vriendin, wat ik misschien beter niet gedaan had, want achteraf had ze er, tot meermaals toe, haar plezier in dat ik naar een ‘vrouwenzender’ keek.

 

Het feit dat ze er plezier in heeft, en ook al bedoelt ze het niet slecht, gaf en geeft me wel een slecht gevoel. Mag ik nu niet zijn wie ik ben? vraag ik me dan af. En wat nog erger is: mag ik me ten opzichte van mijn partner niet tonen wie ik ben (zonder uitgelachen te worden)? Dat gevoel heb ik nu toch wel voor een deel, en of het echt opbouwend is voor de relatie….ik denk het niet, want ik ben nu eerder voorzichtig met wat ik zeg tegen haar.

 

In ieder geval: ik vertel haar niet dat ik gisteren naar die film of 5TV gekeken heb, ik heb best van de film genoten heb, en wil dat goed gevoel zo houden.

Commentaren

Misschien zou je het haar uit kunnen leggen zoals je het ons hier uitgelegd hebt. Dan leert ze je beter kennen en komen jullie vast nader tot elkaar

Gepost door: Carola | 21-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.