11-12-09

Met de hand op de borst.

Toen ik zestien jaar was had ik een goede vriend, enfin, laten we zeggen dat ik zijn vriend was omdat niemand anders hem als dichte vriend wou. Zijn maatschappelijke reputatie was immers niet zo mooi en indien hij de vriendin van een ander zou kunnen inpikken zou hij het zeker niet laten.

Aangezien ik op die ouderdom de ‘looks’ niet mee had, hoefde hij van mij niets te vrezen wat betreft zijn vriendin(nen).

 

Maar to-the-point: hij en ik waren eens samen op onze slaapkamer (ik schrijf ‘onze’ omdat we niet welstellend waren en dus met meerdere broers op één kamer sliepen). Ik weet niet meer waarom, maar ook mijn toenmalige toekomstige schoonzus, dus het lief van mijn broer, was op de kamer aanwezig, maar dan zonder mijn broer. Ik wist dat mijn vriend haar aantrekkelijk vond, en dat was ze ook, boven het gemiddelde van het knap zijn zelfs. Toen mijn schoonzus de kamer wou verlaten versperde hij de weg op zo een manier dat het eerder sympathiek dan irritant overkwam waardoor ze moest lachen. Terwijl ze in die lachfase zat maakte hij er gebruik van vlug met zijn hand één van haar borsten aan te raken en haar zo omver op het bed te duwen. Ik stond op dat moment perplex, niet zozeer door het handelen van mijn vriend, maar wel omdat ik de indruk had dat ze het wel leuk vond. Ze kon er in ieder geval mee lachen.

Die truuk had hij al meermaals toegepast bij verschillende meisjes die het vreemd genoeg nooit erg vonden. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat mijn vriend er toen uitzag zoals Don Johnson, van de topreeks miami vice, dat op dat moment een hype was. Mocht ik dezelfde handeling gedaan hebben bij die meisjes, op dezelfde manier, had ik waarschijnlijk een klets in het gezicht gekregen….want iemand die niet knap is mag dergelijke dingen niet doen vermoed ik.

De toekomstige schoonzus zelf is geen toekomstige schoonzus gebleven. Die was tijdens een jaar op kot (twee jaar later), verliefd geworden op een medestudent en verkoos die kerel met toekomst, boven een sukkelaar als mijn broer (uiteindelijk waren we echt arm thuis). Ze was echter wel snugger genoeg om haar eerst te laten ontmaagden door mijn broer (en zo ook mijn broer te ontmaagden) vooraleer het met die ander af te trappen. Waarschijnlijk omdat ze een schaamte had dat ze nog maagd was tov haar nieuw lief, ik weet het niet. Maar ze is uiteindelijk wel met die man getrouwd. Misschien had ze haar maagdelijkheid toch beter voor hem gespaard dus, en zo ook de maagdelijkheid van mijn broer toen gelaten voor degene waar hij het leven verder mee wou delen… .

09-12-09

Zich blootgeven.

 

Iets waar mijn vriendin het moeilijk mee heeft. Voornamelijk lichamelijk dan. Als we vrijen is het veelal in het donker, en als het niet in het donker is, dan is het een vluggertje waarna ze vlug al haar kledij weer aandoet. Eventjes visueel nagenieten van haar lichaam kan ik dus zelden. Ik vermoed en weet dat zij niet de enige vrouw is die zo tewerk gaat. En ja, ze heeft inderdaad wel een buikje die tevens wat striemen vertoont….”But I don’t care !”. Vrouwen moeten eens leren beseffen dat mannen graag naakt zien, het kan een man in een goede stemming brengen zonder dat er zelfs sex aan te pas hoeft te komen. In plaats dat vrouwen zich blijven tonen zoals ze zijn gaan ze niet zelden alles beginnen ‘verstoppen’ voor de partner als ze vinden dat het niet mooi (meer) oogt. Een persoonlijke mening natuurlijk, want of de mannelijke partner dit ook vindt doet er blijkbaar zelden toe. Als zowel man als vrouw tijdens het verouderen of veranderen van het lichaam zich wat meer dagelijks zouden blootgeven en tonen aan elkaar, zal de partner dit automatisch stapsgewijs aanvaarden en (leren) mooi vinden. Natuurlijk zal de partner plots schrikken, indien hij/zij je al lang niet meer naakt gezien heeft en op een onbewaakt moment de realiteit moet onder ogen zien hoe het lichaam van jou veranderd is. Dus, mannen en vrouwen….GO NAKED (voor elkaar)!

08-12-09

Richard Gere.

richard-gere-actorNa een leuk uitstapje naar brussel komen mijn vriendin en ik thuis. We kijken wat tv en terwijl mijn vriendin wat zit te zappen ziet ze plots richard gere in de film ‘primal fear’. “WOW”, zegt ze, “dat is toch echt de top”, waarna ze bijna letterlijk begint te kwijlen met de daarbijhorende manoeuvers. Ik moest er eerst om lachen, maar na enkele minuten dringt er echter ‘iets’ tot mij door. Het valt uiteraard niet te ontkennen, hij IS knap, zeker knapper dan mij en al wat ik dus kan doen is er mij bij neerleggen. Maar haar spontane reaktie naar een knappe man toe geeft mij geen veilig gevoel, omdat het voor mij inhoudt dat ze op dezelfde manier zal/zou reageren indien ze een dergelijke knappe man gewoon op straat tegenkomt. En zoals ze reageerde lijkt ze me in die situatie een vogel voor de kat, want impulsiviteit is één van haar sterkere karaktertrekken.

Om verder te doen met haar schrikt mij nu wel weer af… .