11-12-09

Met de hand op de borst.

Toen ik zestien jaar was had ik een goede vriend, enfin, laten we zeggen dat ik zijn vriend was omdat niemand anders hem als dichte vriend wou. Zijn maatschappelijke reputatie was immers niet zo mooi en indien hij de vriendin van een ander zou kunnen inpikken zou hij het zeker niet laten.

Aangezien ik op die ouderdom de ‘looks’ niet mee had, hoefde hij van mij niets te vrezen wat betreft zijn vriendin(nen).

 

Maar to-the-point: hij en ik waren eens samen op onze slaapkamer (ik schrijf ‘onze’ omdat we niet welstellend waren en dus met meerdere broers op één kamer sliepen). Ik weet niet meer waarom, maar ook mijn toenmalige toekomstige schoonzus, dus het lief van mijn broer, was op de kamer aanwezig, maar dan zonder mijn broer. Ik wist dat mijn vriend haar aantrekkelijk vond, en dat was ze ook, boven het gemiddelde van het knap zijn zelfs. Toen mijn schoonzus de kamer wou verlaten versperde hij de weg op zo een manier dat het eerder sympathiek dan irritant overkwam waardoor ze moest lachen. Terwijl ze in die lachfase zat maakte hij er gebruik van vlug met zijn hand één van haar borsten aan te raken en haar zo omver op het bed te duwen. Ik stond op dat moment perplex, niet zozeer door het handelen van mijn vriend, maar wel omdat ik de indruk had dat ze het wel leuk vond. Ze kon er in ieder geval mee lachen.

Die truuk had hij al meermaals toegepast bij verschillende meisjes die het vreemd genoeg nooit erg vonden. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat mijn vriend er toen uitzag zoals Don Johnson, van de topreeks miami vice, dat op dat moment een hype was. Mocht ik dezelfde handeling gedaan hebben bij die meisjes, op dezelfde manier, had ik waarschijnlijk een klets in het gezicht gekregen….want iemand die niet knap is mag dergelijke dingen niet doen vermoed ik.

De toekomstige schoonzus zelf is geen toekomstige schoonzus gebleven. Die was tijdens een jaar op kot (twee jaar later), verliefd geworden op een medestudent en verkoos die kerel met toekomst, boven een sukkelaar als mijn broer (uiteindelijk waren we echt arm thuis). Ze was echter wel snugger genoeg om haar eerst te laten ontmaagden door mijn broer (en zo ook mijn broer te ontmaagden) vooraleer het met die ander af te trappen. Waarschijnlijk omdat ze een schaamte had dat ze nog maagd was tov haar nieuw lief, ik weet het niet. Maar ze is uiteindelijk wel met die man getrouwd. Misschien had ze haar maagdelijkheid toch beter voor hem gespaard dus, en zo ook de maagdelijkheid van mijn broer toen gelaten voor degene waar hij het leven verder mee wou delen… .

De commentaren zijn gesloten.