09-12-09

Zich blootgeven.

 

Iets waar mijn vriendin het moeilijk mee heeft. Voornamelijk lichamelijk dan. Als we vrijen is het veelal in het donker, en als het niet in het donker is, dan is het een vluggertje waarna ze vlug al haar kledij weer aandoet. Eventjes visueel nagenieten van haar lichaam kan ik dus zelden. Ik vermoed en weet dat zij niet de enige vrouw is die zo tewerk gaat. En ja, ze heeft inderdaad wel een buikje die tevens wat striemen vertoont….”But I don’t care !”. Vrouwen moeten eens leren beseffen dat mannen graag naakt zien, het kan een man in een goede stemming brengen zonder dat er zelfs sex aan te pas hoeft te komen. In plaats dat vrouwen zich blijven tonen zoals ze zijn gaan ze niet zelden alles beginnen ‘verstoppen’ voor de partner als ze vinden dat het niet mooi (meer) oogt. Een persoonlijke mening natuurlijk, want of de mannelijke partner dit ook vindt doet er blijkbaar zelden toe. Als zowel man als vrouw tijdens het verouderen of veranderen van het lichaam zich wat meer dagelijks zouden blootgeven en tonen aan elkaar, zal de partner dit automatisch stapsgewijs aanvaarden en (leren) mooi vinden. Natuurlijk zal de partner plots schrikken, indien hij/zij je al lang niet meer naakt gezien heeft en op een onbewaakt moment de realiteit moet onder ogen zien hoe het lichaam van jou veranderd is. Dus, mannen en vrouwen….GO NAKED (voor elkaar)!

Commentaren

Heb daar geen moeite mee..

Gepost door: Danique | 09-12-09

Reageren op dit commentaar

Dag man Je haalt hier een belangrijk punt aan. Ik vind het heel fijn daarover te lezen want mijn lichaam is ook niet meer "strak" en dat bezorgde mij bij een vroegere relatie ook "verlegenheid". Het kon ook nooit donker genoeg zijn bij wijze van spreken. Tot ik S ontmoette die me "geruststelde". Aanvankelijk had ik dus ook wat moeite om uit te kleren te gaan. Maar hij stelde me gerust. Hij koestert mijn lichaam alsof het van porselein is. Hij zegt me ook vaak dat ik niet dik ben en dat hij mijn lichaam mooi vindt. Heb jij je vriendin al effectief gezegd dat je haar lichaam mooi vindt? Laat je het voelen? Zeg het vaak en zeg dat je houdt van haar lichaam. Misschien helpt het haar om zo die verlegenheid te overwinnen?
Succes!
Blogggroetjes,

Gepost door: Marjan | 10-12-09

Reageren op dit commentaar

Ik heb je hele blog doorkruist :-)
Ik vind het hier heel aangenaam lezen!
Ik heb je een linkje gegeven en ik kom zéker nog terug!
En nu ga ik slapen ;-)
Bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 10-12-09

Reageren op dit commentaar

Ja, ... HALLOOOOO!!!
Heb jij je eigen blog al eens kritisch bekeken beste man?
Er staan alleen foto's op van "perfecte" (lees chirurgisch aangepaste of met fotoshop bijgewerkte) mensen, en dan maar de wijsneus uithangen en zeggen dat het voor jou niet uitmaakt hoe je vriendin eruit ziet?
(mag ik eeeeeeeven critisch fronsen hier?) Geen wonder dat je vriendin complexen heeft, het verbaast me zelfs dat ze uberhaupt haar kleren nog uittrekt bij jou ...

Gepost door: Tina | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

aan tina Tina, mijn vriendin weet niets van deze blog. Als ik dergelijke foto's plaats is het om mijn blog aantrekkelijker te maken. Als je daaruit afleidt dat ik enkel oog heb voor het uiterlijk zonder zelfs te weten wie ik ben of welke relaties ik al achter de rug heb (met niet altijd knappe vrouwen) moet ik je denkniveau in vraag stellen... . In mijn tienerjaren was ik totaal niet knap, zelfs lelijk en werd er ook voor uitgestoten, dus weet ik maar al te goed dat uiterlijk niet alles is, en zal ik zeker niemand uitstoten omwille van het uiterlijk!

Gepost door: een man | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

Vwala I rest my case ... je hebt zonet mijn mening bekrachtigd: je denkt in vakjes beste man, in mooi en lelijk, en je hecht een waardeoordeel aan uiterlijk. Je zegt wel dat het voor jou niet uitmaakt of iemand mooi of lelijk is, maar je gedraagt je er niet naar.
En als je je blog mooier wil maken kan je ook gewoon mooie foto's nemen, van mensen of zaken of dingen die je persoonlijkheid weergeven. Of ... is dat nu al het geval? Door er foto's op te zetten van "mooie" mensen waar je naar opkijkt?

Gepost door: Tina | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

aan tina 2 Tina, hoe kan jij weten hoe ik mij gedraag, je kent mij niet eens? Beetje bevooroordelend vind ik dus. Geen enkele persoon op de foto's ken ik, dus hoe kan ik daar naar op kijken (beetje logisch denken hé!)? Bovendien zijn mooie mensen volgens mij ook maar gewone mensen, waardoor je eigenlijk verraad dat je zelf in hokjes denkt. Hoe ik verder mijn blog invul bepaal ik zelf, daarom is het immers mijn blog, maar je antwoord toont ergens wel een autoritair karakter aan die denkt dat ze altijd gelijk heeft, misschien moet je daar eens aan werken?!

Gepost door: een man | 14-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.