08-12-09

Richard Gere.

richard-gere-actorNa een leuk uitstapje naar brussel komen mijn vriendin en ik thuis. We kijken wat tv en terwijl mijn vriendin wat zit te zappen ziet ze plots richard gere in de film ‘primal fear’. “WOW”, zegt ze, “dat is toch echt de top”, waarna ze bijna letterlijk begint te kwijlen met de daarbijhorende manoeuvers. Ik moest er eerst om lachen, maar na enkele minuten dringt er echter ‘iets’ tot mij door. Het valt uiteraard niet te ontkennen, hij IS knap, zeker knapper dan mij en al wat ik dus kan doen is er mij bij neerleggen. Maar haar spontane reaktie naar een knappe man toe geeft mij geen veilig gevoel, omdat het voor mij inhoudt dat ze op dezelfde manier zal/zou reageren indien ze een dergelijke knappe man gewoon op straat tegenkomt. En zoals ze reageerde lijkt ze me in die situatie een vogel voor de kat, want impulsiviteit is één van haar sterkere karaktertrekken.

Om verder te doen met haar schrikt mij nu wel weer af… .

Commentaren

Wees gerust Ik vind Richard Gere ook een geweldig knappe man. Maar als ik een knappe man op straat tegen kom, kan ik uiteraard wel eens denken: amai... da's ne knappe, maar daar houdt het op hoor. Het is niet omdat we iemand knap vinden dat we "verkocht" zijn.
Bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 10-12-09

Reageren op dit commentaar

Ma jonges toch ...
Ken jij eigenlijk wel iets van mensen in het algemeen en vrouwen in het bijzonder?
Natuurlijk laat ze zich lekker gaan bij een film, met jou veilig naast zich. Prijs jezelf gelukkig dat ze dat doet. In het echt zou ze zoiets nooit doen, ze weet dat het film is en dat die man heerlijk onbereikbaar is, en dat maakt het fantaseren nu net zo leuk.
En jij leidt daar uit af dat ze het niet nauw neemt met trouw en dat je haar kwijt gaat zijn zodra ze een beter gemodelleerd exemplaar tegenkomt ...
Ma jonges toch ...

Gepost door: Tina | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

reaktie aan tina Ken jij wel iets van mensen tina? Hoe kan jij weten of zij zoiets al dan niet zou doen? Of ben je zo kortzichtig dat je denkt dat alle mensen denken en reageren zoals jij? Als ik me daar zorgen in maak is dit ook omdat ik andere dingen over haar weet die die bezorgheid creëren of staven. Een hoogbegaafd iemand zou daar toch aan denken zou ik zo denken...

Gepost door: een man | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

(grin)
zaaaalig jouw reacties!
Natuurlijk ken ik iets van mensen, dat is evident. En ik ken iets van vrouwen. Dat is ook evident.
Dus je bent bezorgd omdat je meent te weten dat je vriendin heel snel te verleiden zou zijn? Tja, trek er dan je conclusies uit en handel er naar, of leer er mee leven zou ik zo zeggen.

Soit, dit soort van discussies leidt nergens toe. En niemand wint erbij. Verwijder mijn reacties maar, en ik zal ook niet meer komen reageren, ben hier ook maar per ongeluk verzeild geraakt en heb nog serieus moeten zoeken om je weer terug te vinden.
Waarom zou jij je trouwens druk maken in de mening van iemand die je niet kent, nooit ontmoet hebt en ook nooit zult ontmoeten?

Gepost door: Tina | 11-12-09

Reageren op dit commentaar

aan tina 2 Tina, ik handel binnen mijn levenssfeer zoals ik zelf wil 'schat'. Zoals jij jouw blog hebt om je gevoelens en gedachten te uiten, heb ik ook de mijne, en dat is wat ik hier doe. Ondoordacht handelen zou een beetje dom zijn hé ;-), ik moet immers voor mezelf toch eerst plaatsen of ik dan wel juist en terecht handel.

Jouw reakties verwijder ik dus niet, vermits een blog daar ook deel van uit maakt vind ik. Bovendien kunnen andere mensen die toevallig de reakties lezen, misschien ook eens een andere 'kant' van je persoonlijkheid zien, dan dat je laat uitschijnen op je blog.

Wat dat 'druk maken in de mening van een onbekende' betreft: dan hoeft er niemand nog te reageren op eender welke blog hé? Ik begin me echt vragen te stellen over je hoogbegaafdheid?? In ieder geval: maak je er niet druk om :-).

Gepost door: een man | 14-12-09

Reageren op dit commentaar

Geen paniek Kijk jij dan nooit naar een andere mooie vrouw? Moet zij je dan ook verdenken van 'hij zal misschien vreemdgaan'? neen toch? Eens lekker genietend kijken en al zeker naar Richard Gere die -als ik even de dingen in perspectief alg stellen- ONBEREIKBAAR IS. Das volkomen onschuldig, hoor!'

Gepost door: Wolfje | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

aan wolfje Als je goed leest in mijn 'artikel', gaat het mij niet om het feit dat ze kijkt naar een knappe man (al dan niet onbereikbaar), maar omwille van de manier van haar reageren tov een knap iemand gecombineerd met haar impulsief karakter die ik ken (moest die knappe man haar effectief benaderen). Gewoon een gevoel die ik uit, net zoals veel vrouwen hetzelfde gevoel hebben als hun partner een dergelijke opmerking maakt zoals mijn vriendin deed.

Gepost door: een man | 02-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.