25-11-09

De judoleraar

Een tiental jaar terug:

Geen uitweg wetende belt ze aan bij de zus van mijn beste vriend. Ze huilt tranen met tuiten. Ze heeft zich immers laten gaan. Ze oefent judo en aangezien judo een sport is met regelmatig fysiek contact kan dit wel eens tot ‘verkeerde’ gedachten leiden. De gedachten zijn niet zo erg, tot ze in daden worden omgezet. En dit is wat er uiteindelijk gebeurt is: wat begint al spelen is ook geëindigd als spelen. De judoleraar zelf zal er geen traan voor laten, waarschijnlijk wel een streepje in zijn zwart boekje bijplaatsen. Voor hem was ze blijkbaar slechts een speelding dat hij eens wou uitproberen. Zijzelf zal zich waarschijnlijk laten meeslepen hebben door het moment van plezier (iets waar veel vrouwen gevoelig aan zijn).

Het feit dat ze huilt toont wel aan dat ze schuldgevoelens heeft tov haar partner, die ik toevallig ook ken. En zoals ik hem ken, een goede verantwoordelijke kerel, verdient hij niet van bedrogen te worden, wat zij nu vermoedelijk ook beseft. Wel vreemd dat men dat pas achteraf beseft, en tijdens het moment van plezier niet… .

Commentaren

Meeslepen voor het moment van plezier. Ik denk het niet. Volgens mijn bescheiden mening gaat 'de gemiddelde vrouw' niet vreemd als haar relatie goed is. Als ze bij een ander aandacht en erkenning en voordurend vleiende woorden te horen krijgt denkt ze dat ze verliefd wordt en dán gaat het fout. Voor vleierijen zijn vrouwen wel gevoelig, voor meeslepen voor het pleziertje niet, denk ik dan. En als de vleier na het afschudden vd laatste druppel laat weten dat het leuk was maar dat ze beslist niets moet verwachten. Dan denkt ze opeens, 'hoe heb ik zo stom kunnen zijn'. Als de judoleraar wel meer had gewild had ze vast niet huilend aan die deur gestaan. Maar misschien heb ik het wel helemaal fout..

Gepost door: Carola | 27-11-09

Reageren op dit commentaar

aan carola Ik denk totaal niet dat je fout zit Carola, integendeel... .

Gepost door: Een man | 30-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.