24-11-09

Wat doen we vandaag?

Een vraag die door vrouwen veel gesteld wordt. Wat doen we vandaag, morgen, dit week-end, volgende week... ? Bijna al mijn ex-vriendinnen en de huidige inbegrepen vroegen of vragen me dit. Het geeft me een gevoel dat ze voornamelijk iets om handen willen hebben om misschien niet te moeten beseffen dat ze eigenlijk bij mij zijn. Of dit werkelijk zo is weet ik niet. Misschien heeft het ook te maken met het typisch vrouwelijke organisatietalent, die blijkbaar sterker is dan henzelf zodat ze alles op voorhand willen plannen. Waarschijnlijk dat ze dan daardoor zekerheid krijgen naar de toekomst toe. Het vervelendste is echter wel dat ze veelal daar zó mee bezig zijn, dat ze aan de partner zelf de kans niet geven om iets in te brengen...net alsof ze steeds een stapje vóór willen zijn. Achteraf krijgt de man dan wel de kritiek te horen dat hij nooit een voorstel doet, dat hij geen initiatief neemt en bijgevolg creëren ze zo bij zichzelf het gevoel dat ze geen echte man in huis hebben of dat die geen belang hecht aan het samenzijn. Na een tijdje werkt dit op het vrouwelijk systeem waardoor ze nu en dan een psychologische opmerking onder de gordel geven ten aanzien van de man. De man slikt dit in het begin, temeer doordat hij haar bitse reaktie niet begrijpt, gewoon omdat hij niet weet vanwaar het komt. Komt dit echter veelvuldig voor groeit er echter disharmonie in plaats van harmonie in de relatie. En als de relatie uiteindelijk eindigt vraagt men zich als vrouw dan af hoe dit alles zover heeft kunnen komen. Wat een simpele vraagstelling toch niet kan doen!

Commentaren

Net hetzelfde Hallo,

Ik ken deze situatie maar al te goed. Heb dit ook al verschillende malen meegemaakt en met m'n huidige vriendin is het net hetzelfde !!!

Groetjes
Gary

Gepost door: Reynders Gary | 25-11-09

Reageren op dit commentaar

Blij Hey Gary,

bedankt voor de bevestiging. Ik ben blij dat ik toch niet de enige ben die dit ondervind, of moet ik nu juist niet blij zijn :-)?

Gepost door: Een man | 25-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.