30-09-09

WEERWERK (en alleen zijn).

...de meeste vrouwen houden daarvan: een man die weerwerk biedt. Iemand die niet onmiddellijk akkoord is met wat de vrouw (zijn partner) zegt.

Nog altijd vraag ik me af waarom vrouwen dat willen. Waarom zou je als man moeten tegenspreken als je ermee akkoord bent?

 

Ik denk dat het voornamelijk is dat de vrouwen anders nog het gevoel hebben dat ze ‘alleen’ zijn indien de man altijd ja knikt; niet fysisch, maar emotioneel. Het zal voor de vrouw in het algemeen meestal een probleem zijn om alleen door het leven te gaan. Want bij haar draait een relatie niet alleen om sex, nee ze wil alles wat de relatie kan brengen. Meer en meer, tot de grenzen bereikt zijn, en uiteindelijk vraagt ze zich af wat voor vent ze eigenlijk heeft, ook al heeft die man altijd meegegaan zover hij kon.

 

Gelukkig zijn er ook nog andere vrouwen, die een relatie willen om de gezelligheid en plezier die een relatie kan bieden. Vrouwen die niet zoeken achter continue aandacht om zichzelf op een troon te plaatsen (naar haar vriendinnen of andere vrouwen toe). Met die vrouwen kan je als man een (h)echte relatie opbouwen….alleen: waar zijn ze?

Commentaren

Hier!
Bovendien willen 'we/ze' niet dat de man tegenspreekt maar dat hij meedenkt en niet alles/alle initiatieven aan haar over laat.

Gepost door: Carola | 16-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.