15-06-09

Volslanke dame.

Zonet terug van de brico. Daar heb ik een knappe volslanke dame gezien en bewonderd. Het is een verkeerd gedacht van sommige vrouwen dat mannen het volslank zijn niet appreciëren. Wat er meer toe doet volgens mij, is of dat het volslank zijn past bij de persoon(lijkheid) die volslank is, maw of ze van nature zo is. En indien dat zo is stralen ze dat ook complexloos uit, wat hen juist aantrekkelijk maakt. Natuurlijk heb je ook mensen (zowel mannen als vrouwen), die een volslank-zijn hebben opgebouwd tgv emotionele en/of (onderliggende) psychologische problemen. Hierdoor vormen ze uiteindelijk een uiterlijk die niet echt bij hen innerlijk past, en 'ergens' stralen ze dat dan ook uit.......wat dan weer opgemerkt wordt door de buitenstaander, met eventuele "negatieve" reacties als gevolg.

Commentaren

soms Soms voelen volslanke dames zich niet aantrekkelijk meer???

Ik doe die bil oefeningen ook, doe dit vooral voor mij eigen om mijzelf wat beter in mijn vel te voelen.

Maar hoe kijk jij dan tegen volslanke dames aan met die leven met lichamelijke beperking en afhankelijk van een rolstoel?

groet,

Gepost door: Bianca | 15-06-09

Reageren op dit commentaar

Voor alle duidelijkheid: ik heb NIETS tegen volslanke dames. Het bericht gaat immers ook over volslanke mannen. Evenmin kijk ik niet neer op zieke of afhankelijke mensen. En ik ben me wel bewust dat sommige mensen tgv ziekte niets aan hun volslankheid kunnen doen.

Gepost door: Een man | 19-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.