08-06-09

De schrijnwerker.

Vandaag ga ik naar de schrijnwerker. Ik heb nieuwe ramen nodig en wens een prijsofferte te laten maken. Ik stap de winkel binnen en hoor twee vrouwenstemmen. Ik zie de bazin zitten en stap verder….waarna ik oog in oog kom te staan met haar wel heel knappe dochter: blond lang haar, blauwe ogen en mooi figuur. Ze is bezig de ramen aan het lappen van de showroommodellen. Ik zet mij neer en geef aan de bazin, haar moeder, mijn gegevens door zodat de baas eens kan komen zien. Terwijl  ze alles noteert gluur ik nog eens naar haar dochter….die blijkbaar bezig was, door de ‘wassende’ ramen heen, ook naar mij te gluren. We glimlachen naar elkaar en doen verder alsof er niets gebeurt is.

 

Na nog wat uitleg van de bazin vertrek ik, goedendag zeggend tegen de moeder en glimlachend naar de dochter, die bekoorlijk terug glimlacht. Het maakt mijn dag goed, hoe kinderlijk het ook mag lijken. Zij schat ik rond de 24 jaar, ikzelf ben 40: het zou je ego voor minder strelen. In gedachten zie ik ons al in bed liggen, maar dat zal er waarschijnlijk niet van komen. Bovendien heb ik een vriendin, wat ik op dergelijke momenten spijtig vind, omdat je dan best ook niets onderneemt (of wilt ondernemen), maar het is niet anders… .

Commentaren

Man ...man..man..het leven kan best verwarrend zijn.Maar een goeie stevige vaste relatie heeft ook wel zijn voordelen,en rustpunten in het leven!

Gepost door: De Astroloog | 08-06-09

Reageren op dit commentaar

Nou, ik glimlach ook regelmatig tegen ouderen en denk dan niet direct dat die wel met me naar bed zouden willen....;)

Gepost door: Danique | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Wat zij dacht weet ik niet, wat jij denkt evenmin, ik kan alleen maar opschrijven wat ik denk of dacht...

Gepost door: Een man | 19-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.