14-03-12

Kassa kassa.

 

Hieronder een liedje en de daarbijhorende tekst over geld. Heel mooie tekst en leuke melodie over hoe mensen omgaan met geld (binnen de relatie), hoe de kinderen het reeds aangeleerd wordt van veel geld te verdienen en hoe de partners van elkaar geld verwachten om het eigen mooie leven stand te kunnen houden.

 

Gezongen door een heel mooie dame waar ik heel graag eens een lange babbel mee zou doen. En hierbij denk ik zelfs totaal niet aan sex. Maar dit zal spijtig genoeg, hopelijk, voor een volgend leven zijn, als ze wat meer puisten heeft en wat minder geld Huilen.

 

 


podcast

 

 

Hmm, ooh
We live in a greedy little world
That teaches every little boy and girl
To earn as much as they can possibly
Then turn around and
Spend it foolishly
We've created us a credit card mess
We spend the money that we don't possess
Our religion is to go and blow it all
So it's shopping every Sunday at the mall

All we ever want is more
A lot more than we had before
So take me to the nearest store

Can you hear it ring
It makes you wanna sing
It's such a beautiful thing, ka-ching!
Lots of diamond rings
The happiness it brings
You'll live like a king
With lots of money and things

When you're broke go and get a loan
Take out another mortage on your home
Consolidate so you can afford
To go and spend some more when
You get bored

All we ever want is more
A lot more than we had before
So take me to the nearest store

Can you hear it ring
It makes you wanna sing
It's such a beautiful thing, ka-ching!
Lots of diamond rings
The happiness it brings
You'll live like a king
With lots of money and things

Lets swing
Dig deeper in your pocket
Oh, yeah, ha
Come on I know you've got it
Dig deeper in your wallet
Oh

All we ever want is more
A lot more than we had before
So take me to the nearest store

Can you hear it ring
It makes you wanna sing
It's such a beautiful thing, ka-ching!
Lots of diamond rings
The happiness it brings
You'll live like a king
With lots of money and things

Can you hear it ring
It makes you wanna sing
You'll live like a king
With lots of money and things

Ka-ching

17-02-12

Aanvulling op de prins.

In aanvulling op mijn bericht van gisteren,

hieronder een link naar een kort artikel over relaties:

 

'Relatietherapeute over prinsen op witte paarden'

15-02-12

Liefde is….

 

….pas mogelijk als de (sexuele) ‘honger’ gestild is.

 

 

leopard-kill-pet-1.2.jpg

 

03-02-12

De seksenquête.

 

Ik kan er niet onderuit, of ik moet toch ook mijn zeg gezegd hebben over de seksenquête die door het programma “ook getest op mensen” online uitgevoerd werd.

 

 

De artikels kan je terugvinden op volgende links:

 

 

 

 

 

 

 

seksenquête 1                                 seksenquête 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder de resultaten met mijn commentaar erbij:

 

Masturbatie: Wat me het meeste opviel in het artikel, is dat het binnen een relatie een taboe blijft om over zelfbevrediging te praten. Blijkbaar schaamt men zich nog altijd indien men seks heeft met zichzelf, zonder de partner daarbij te betrekken. Vermoedelijk omdat men aan de partner niet de gedachte wenst te geven dat die niet goed genoeg meer is. Uit ervaring weet ik dat vrouwen graag wel vragen aan hun partner of die soms masturbeert, maar als je de vraag terugketst wordt het plots ietsje te ‘privé’. Ik dacht nochtans dat open communicatie belangrijk was in een relatie?!

 

Verder doen mannen het 2,4 keer gemiddeld tgo 0,8 voor de vrouwen. Lijkt me logisch, daar de hormonenspiegel van de mannen veel hoger ligt en vrouwen ook ‘in het hoofd’ ergens een aanmoediging tot (zelf)bevrediging moeten krijgen.

 

Zin in sex: mannen drie keer per week, vrouwen twee keer per week. Opnieuw te wijten aan die hormonen waarschijnlijk. Alhoewel ikzelf eerder tevreden zou zijn mocht ik om de anderhalve dag (gemiddeld) sex hebben op mijn 43 jarige leeftijd. Vroeger was het dagelijks, soms zelfs tot twee maal daags, maar ik klaag niet dat het wat geminderd is. Het maakt het leven wat leefbaarder Schamen. Via mijn rekenmachine kom ik dan voor mij aan een gemiddelde van 4,66 keer per week. Hebben die mannen dan een lager libido, of hebben ze gewoon minder zin in sex omdat hun partner hen te weinig aanmoedigt of het zelfs negeert om sex te hebben (omdat ze zelf geen zin hebben) waardoor de zin van de man dan ook daalt (en het misschien elders zoekt)?

 

Vrijverkeer:blijkbaar vrijen mannen en vrouwen quasi evenveel per week: namelijk 1,35 keer gemiddeld. Leve de gelijkheid zou ik zo zeggen Zoenen. Alleen, als je de gegevens vergelijkt met  ‘de zin in sex’ (zie hierboven), zie je dat die wèl verschillend zijn. Blijkbaar houdt dit in, indien de gegevens correct zijn, dat de vrouwen af en toe ‘tegen hun zin’ vrijen. Wat nog meer verbazend is, is dat zowel mannen als vrouwenminder vrijen, dan dat ze zin hebben. Blijkbaar is er ergens, statistisch bekeken dan, een communicatieprobleem op het gebied van sex in de relatie. Voor de mannen is de effectieve sex meer dan de helft (53%) minder dan de zin in sex, voor de vrouwen 35% minder. Waarschijnlijk ook een reden voor de mannen om meer te masturberen, als ze niet vreemd willen gaan tenminste.

 

Sexuele contacten: evenveel mannen als vrouwen zijn niet tevreden over hun sexuele contacten, namelijk 10% van de ‘proefpersonen’. Het lijkt niet veel, maar ik vind het wel veel. Dit wel zeggen dat, bij de 10 vrouwen of 10 mannen die je tegenkomt, er ééntje van is die niet tevreden is. Hopelijk wijzen die sexuele contacten niet teveel op de seks in de relatie zelf, want dan lijkt het me logisch dat men alternatieven zoekt

 

Vrijgezellen: De mannelijke vrijgezellen hebben meer seks dan de vrouwelijke vrijgezellen. Vrouwen blijven nu éénmaal kieskeuriger, zelfs als het om een one-night stand  gaat moet het nog steeds in orde zijn. Daarnaast spelen natuurlijk ook de hormonen opnieuw mee.

 

Eén keer per maand: In het artikel zegt ene professor dat er ook geen schaamte mag zijn indien men slechts één maal per maand vrijt binnen de relatie. Gelijk heeft hij wel, maar ik kan me moeilijk inbeelden dat beide partners daar effectief voor kiezen. Er zal veelal altijd wel een van de partners méér zin in sex hebben. En indien hij/zij niet voldoende seks krijgt….wat moet hij/zij dan doen: masturberen in een verborgen hoekje of …?  

 

31-01-12

Alcoholliefde.

 

In de nieuwjaarsperiode kon het niet anders, of mijn vriendin moest ervan profiteren om zich weer eventjes te laten meeslepen in haar alcoholdrang. Ik liet het niet aan mijn hart komen, want op den duur leer je er wel mee omgaan, en het is nu ook niet dat ze alle dagen dronken is. Slechter is het echter dat ze zelf niet doorheeft wanneer ze dronken is. Dit zal wel bij de meeste alcoholliefhebbende mensen zo zijn, anders zouden ze tijdig weten te stoppen.

 

 

Het is een verslaving die ik niet onmiddellijk kan begrijpen, want zelf vind ik dat er genoeg mogelijkheden zijn om plezier te maken en zich goed te voelen zonder dat men daar alcohol voor nodig heeft. Ok, sommige mensen drinken blijkbaar om meer zelfvertrouwen te krijgen en zich sterker in het leven te voelen, maar als ik de meeste repetitieve alcoholdrinkers observeer kan ik alleen maar waarnemen dat ze juist nog mínder zelfvertrouwen krijgen. Juist omdat het zelfvertrouwen niet uit het “zèlf” komt. Ze drinken zelfs het eigen "zèlf" weg in de plaats...

 

 

Ook de mensen die zich meermaals opzettelijk dronken drinken enkel om plezier te hebben lijken me soms hersenloos. En als ze nog niet hersenloos zijn, dan worden ze het wel, want alcohol blijkt volgens de wetenschap meerdere hersencellen af te doen sterven. Ik zal de ‘hersenloze’ drinkers maar niet tellen, want ik vrees dat ik dan heel mijn leven bezig zal zijn.

 

 

Er is immers nog altijd een verschil tussen drinken om te genieten van wat je drinkt, en drinken omdat men anders vreest van niet aanvaard te worden door de nabije omgeving of  uitsluitend om op te vallen (om plezier maken). En dat je omgeving je niet aanvaardt als je niet meedrinkt heb ik vroeger zelf al ontdekt onder ‘jeugdvrienden’. Voor hen doe je dan niet mee met de maatschappij, ook al leidt juist hun gedrag eerder tot geweld bij de mannen en het sneller spreiden van de benen bij de vrouwen. De mannen durven in die dronkenschap hun geweld wel eens verder zetten binnen huiselijke kring, de vrouwen daarentegen durven dan hun benen wel eens sneller te spreiden buiten de huiselijke kring. Weinig maatschappelijk en relationeel opbouwend zou ik zo zeggen.

 

 

Nee, ik drink ook graag eens een lekker biertje, of een wijntje bij het eten. Maar mijn grote liefde zal het nooit worden, daar ben ik wel van overtuigd…..allé, toch als ik niet gedronken heb Verstomd.

 

2611040766.gif

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende